2777
2789
عنوان

بی بی چک روز۷انتقال جنین فریز

444 بازدید | 16 پست

دیروزبی بی زدم منفی بودزودبوده؟۸ابان انتقالم بود.یکم بیخیال خودم شدگ ازدیروز

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فردا انتقال دارم چند تا برات جنین گداشتن و داروهای بعد انتقالت چیا بوده 

۳تاجنین بلاست داروهام پروژسترون امپول وشیافش،استرادیول امپول انوکساپارین اسپرین فولیک اسید پریدنزول

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
عزیزم توکل کن به خدا سعی کن اصلا به جواب ازمایش و بی بی فکر نکن هر چه بیخیال تر باشی بهتره

من ایندفعه کلازدم به بیخیالی مثل قبلاهستم تازه هرروزمیرم کلاس تاظهر.خیلی خودمودرگیرکردم ولی ازدیروزناامیدشدم