2777
2789
عنوان

کراش فامیلی

161 بازدید | 11 پست

خانم ها من یه چند وقتیه رو یکی از پسرای فامیل مون کراشم فامیل دوره اصلا نزدیک نیست پیج اینستاشو دارم هیچ جوره نمیخوام پیشش اعتراف کنم یه راه حلی چیزی ندارید؟

از کراش فامیلی دوری کن خخ

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

منم کراش  فامیلم تبدیل به شوهرم شد امید داشته باش خوش میاد🥹😂

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کراش فامیلم تبدیل به شوهرم شد امید داشته باش خوش میاد🥹😂

دل به دل راه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ای جان خوشبخت بشی گلم،راز موفقیتت تو نمیگی؟😅

قربونت 

چی بگم والا نامرد دو سال روش کراش بودم نیومد(بیچاره نمی‌دونست پنهانی بود بهش نگفته بودم😂)

وقتی داشتم فراموشش میکردم اومد خواستگاری منکه میگم اگه عشق واقعی باشه حتما میشه چون دل به دل راه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت چی بگم والا نامرد دو سال روش کراش بودم نیومد(بیچاره نمی‌دونست پنهانی بود بهش نگفته بودم😂)وقت ...

چه خوب خوشحال شدم، من هیچ راهکاری ندارم اصلا حالا اگه فامیل نزدیک بودیم یه چیزی مخ مامانش و میزدم ولی این دوره اصلا نمیبینم بخوام کاری کنم پیج اینستاشم دارم هیچ راه حلی ندارم هعی 😢

هرکاری کردم نشد اما هیچکی به چشمم نمیاد جز این

از من گفتن بود 

چند سالته؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻