2777
2789
عنوان

شوهرم همش بهم شک داره

991 بازدید | 42 پست

چن سالیه ازدواج کردیم خوب بود ولی توی این چند وقت افتضاح شده به همچیم گیر میده هرچی می‌پوشم ازش یه ایرادی میگیره نصف شب بیدار میشه گوشیمو چک میکنه میگه بدون من جایی نرو خستم کرده مامانم میگه حساسیت نشون نده درست میشه ولی واقعا دیگه نمیکشم چیکار کنم من مشاور برم تاثیری داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۱۰ساله اینجوریم الانم یک هفته ست حرف نمیزنیم من تو از خونه در نمیام میگم گیر نده ولی متاسفانه گیر میده من حتی بدون اجازه ش حمومم نمیتونم برم دیگه تا آخرش بروو که چی میکشم 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

شما کاری نکن شکش بیشتر شه برا خودش خوب میشه اکه به لباست گیر میده با خودش برو خرید که هر چی خریدی اگه بعدش گیر داد بگو. خودت برام انتخاب کردی

گوشیتم عیب ندارع بزار بگرده تا خیالش راحت شه بعد برا خودش خوب میشه

واضح و صریح و روشن باهم حرف بزنید

نگو گوشیمو نگرد بگو چی شده که میخوای بگردی

خیلی نگرانی و من از این دیدن این شرایطت ناراحت میشم( نگو بخاطره شکاکیتت بگو چون حالت رو میبینم ناراحت میشم مگرنه گوشیه من کلا دست تو) چی شده که اینقدر خودت رو اذیت میکنی؟؟؟

یکم باهاش حرف بزن شاید سو تفاهم حل نشده ای تو ذهنش داره مثل ما خانوما نوشخاره فکری میکنه هی

ببخشید اینو میگم قضاوت نمیکنم ولی مردای اینجوری خودشون مشکوک ترن

آره حتما یه گندی زده که بهش مشکوکه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊