2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آدم 119 ساله چه رسالتی میتونه داشته باشه؟ 119 سال خیلیه

مثلا رسالتش این باشه که پیر و از کار افتاده بشه بعد اطرافیانش امتحان پس بدن که چطوری ازش نگهداری کنند.تو این چالش اونا خودشون و اطرافیانشون رو بشناسن.این مسائل خیلی پیچیده است

مگه نمیگن هر انسانی یه پیام یا رسالتی داره که به دنیا میاد؟ پس چرا به عده 120-130 سال عمر میکنن اما ...

نمیدونم .فکنم یکی از ناعدالتیاس

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

شما هم مثل من فکر می‌کنید

هعی خدا🥲💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

هعی خدا🥲💔

یه کلیپ تو اینیستا دیدم که یه مرتاض هندی 120 سال تو غار تنها زندگی می‌کرده تازه پیداش کردن الان 180 سالشه اونوقت یه سری آدم ها تو 30-40 سالگی می میرن رسالت اون  مرتاض چیه که هنوز تموم نشده؟ بنده خدا خود‌ش هم تو عذابه 

گوگل سرچ کن مرتاض هندی 180 ساله میاره 

اصلا نمیتونه راه بره