2777
2789

بچه ها من قدم ۱۶۵ وزنم ۸۰ .یعنی واقعا رفتم رو ترازو دیدم ۸۰ شدم حالم بهم خورد از خودم ‌.ولی نمیدونم چرا اراده ندارم برم باشگاه و رژیم بگیرم .اعتماد به نفس تنهایی باشگاه رفتنم ندارم. همش منفی فکر میکنم .فکر میکنم تاثیری نداره برام باشگاه 

بری باشگاه بابچه ها گرم میگیری علاقه پیذا میکنی نگران نباش

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا باشگاه یه حالتی ک هی دلت میخوای بری قدم اول سخته همیشه من خودم هی میگفتم کسی نیست باهام بیاد دوسال تمام اما یه روز خودم ثبت نام کردم و اونجا هم با کسی ارتباط نمیگیرم ولی باز میخوام برم اثرات ورزشه 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
چند بار قبلا رفتم اما فازشون اصلا خوب نبوده .نمیدونم چرا خانوما اینجورین انگار طلب دارن از آدم

ننه من فیتنس میرم خداروشکر دوستام خوبن باهام

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

جدا ؟ اینا بهتر از بدنسازیه ؟

بدنسازی یه مدت ول کنی دوبل برمیگرده ولی این ورزشا اینجوری نیستن...ننیدونم من خودم جو باشگاه که همه سرسنگینن و داف طورین دوست ندارم..ورزشاس گروهی جو مثبتی داره