2777
2789
عنوان

فردا سالگرد ازدواجمونه اما

118 بازدید | 11 پست

من کلی برنامه ریخته بودم حالا مادر شوهرم بی خبر مهمونی گرفته دوستاشونو دعوت کرده به منم نگفته به همسرم گفته بیاید ...

بعد ک من گفتم ن نمیتونیم بریم اینقدر هی گفت چرا گفتم چون سالگرد ازدواجمونه خیر سرم میخواستم سوپرایزت کنم شوهرمم گفت خب فردا شب سالگردمونو میگیریم....

همینقدر بی اهمیت ...

من زیادی حساسم یا حق دارم؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

ببخشید یه تیکه اش اشتباه شد 

همسرم گفت خب پس فردا سالگردمونو میگیریم!

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال از ازدواجتون میگذره؟

سه سال

نمیدونم چرا مادرشوهرا برا دعوت کردن زنگ ب پسرشون میزنن در صورتی ک باید زنگ عروسشون بزنن اه

الان چیکار کنم؟ 

همه چی به باد رفت و مسخره شد 

الان چیکار کنم؟ همه چی به باد رفت و مسخره شد

شوهرت رو زوری نگه داری برا جشن سالگرد خدایی نمیچسبه🫠 برید مهمونی پس فردا جشن بگیرید مبارکه♥️ 

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
شوهرت رو زوری نگه داری برا جشن سالگرد خدایی نمیچسبه🫠 برید مهمونی پس فردا جشن بگیرید مبارکه♥️

هیچ کدومش دیگ نمیچسبه خداییش ...

قبول داری؟

در کل برای دعوت باید با خانم تماس بگیرن هماهنگ کنن شما هم با شوهرت هماهنگ کنی. اما الان چون دعوت شدین بهتره برین

سالگرد یک روز با تاخیر بگیرید اما به شوهرتون مستقیم بگید از اینکه ناراحت شدید

در کل برای دعوت باید با خانم تماس بگیرن هماهنگ کنن شما هم با شوهرت هماهنگ کنی. اما الان چون دعوت شدی ...

من میخواستم سوپرایزش کنم 

کادو و ... همه چی در نظر گرفته بودم 

الان که همه چیو فهمید دیگ چه ارزشی داره گرفتنش 

من میخواستم سوپرایزش کنم کادو و ... همه چی در نظر گرفته بودم الان که همه چیو فهمید دیگ چه ارزشی داره ...

به نظرم شما نباید میگفتی که برنامه چیدی برای اون شب

وقتی دعوت شدین باید بدون هیچ حرفی می‌گفتید باشه..

اما الانم اشکال نداره مهم اینه که شوهرتون بدونه به فکرش بودین و زحمت کشیدید . مابقیش مهم نیست امسال اینطور شده سال دیگه جبران میشه