2777
2789
عنوان

چرا متاهل ها دنبال رابطه جدیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 74 پست
همون موقع که شک کرده بودی باید تموم میکردی نه اینکه بازم بری سر قرار.مطمئنم باش یذره ام دلتنگت نیس ت ...

نه عزیزم بعد از قرار شک کردم... حس ششم زنانه است دیگه میدونی که...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکت معنای وسوسه داره! 

دلم تنگ شده و دارم فکر میکنم اونم حتما ناراحته ...

کاری رو انجام بده که حاضر باشی دیگران برای تو انجام بدن ، اگه فکر کردی ی روزی متاهل باشی و همسرت بره سراغ کسی دیگه و طرف مقابلش بفهمه و باز هم ادامه بده تو ناراحت نمیشی پس ادامه بده .

در مورد این آقا هم دلایل مختلفی وجود داره که نیازی نیست فکرت رو درگیر تحلیلش کنی . فقط خودت کار درست را انجام بده

تاپیکت معنای وسوسه داره! دلم تنگ شده و دارم فکر میکنم اونم حتما ناراحته ...کاری رو انجام بده که حاضر ...

نه عزیزم اشتباه منظورمو رسوندم... صرفا یه حس بود همین... اگرنه دیوانه نیستم به چه کارم میاد چنین رابطه ای!!

45 سال

منم با یه آقایی مجازی آشناشدم حس کردم متاهله قصد دیدار داشت ولی بهش یه دستی زدم ومطمئن شدم متأهل خدا لعنتشون کنه که هم خیانت میکنن هم با روان ماها بازی کردن

غریبه ها در شب🌹

ولی من برداشت نکردم اون آقا هرزه و خراب باشه. فقط احساس کردم تو زندگیش مشکل داره. به یه نفر دیگه نیاز داره تا باهاش حرف بزنه.

نمیخوام کار اون آقا رو توجیه کنم ولی اینجوریم که کاربرا گفتن بنظرم نبود.

زنای متاهل که میرن تو رابطه معمولا کمبود محبت دارنمردای متاهل معمولا به یه پولی رسیدن فکر کردن خبریه ...

زن اول اکثرا دلسوز و جمع کنع و زن دوم پخش کن و ..

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

جالب اینکه زن و بچشون خیلی هم دوست دارن ولی ذات خرابه دیگه دنبال تنوع ان دختر دایی من سه سال با مرد متاهل دوست بود عشق و عاشقی در حد مرگ داشتن برای دختر داییم خونه اجاره کرده بود خرجش و میداد براش ماشین خریده بود ولی میگفت عاشق بچه هامم نمیتونم ازشون بگذرم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

واقعا فکر کردی چون دیگه باهم نیستین ناراحته؟🤣تو نشد یکی دیگه

برام مهم نیست ناراحتیش به جهنم... ولی آره مطمئنم... چون بنا به علل کاری دورا دور هنوز ارتباط غیر مستقیم داریم و چیزهایی دیدم که مطمئن شدم... بیشتر هم از کار خودش ناراحته... مردها بدیهاشون هم مثل هم نیست... خیلی قابل قضاوت نیست باور کن

آره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دختره مجرد بود؟

آره