2777
2789
عنوان

چرا متاهل ها دنبال رابطه جدیدند

1810 بازدید | 74 پست

چند وقت پیش با شخصی آشنا شدم که در شهر دیگه زندگی میکرد، بعد از 8 ماه تصمیم گرفتیم با هم دیگه از نزدیک آشنا بشیم... بعد ازون تازه حس کردم یه چیزی مشکل داره...

چون شک کرده بودم بهش گفتم تصمیم گرفتم دیگه باهات ارتباط نداشته باشم چون حضوری دیدمت هیچ ربطی بهم نداریم...

گفت راستش من یه چیزی رو بهت نگفتم ولی میخوام بگم که دلم آروم بشه،میدونم بعدش هم دیگه هرگز باهام حرفی نمیزنی!!!  قصد آسیب زدن بهت رو هم نداشتم فقط دوستت داشتم همین... من هم زن دارم هم بچه!!!

واقعا شک کرده بودم برای همین اصلا شوک نشدم اما...حتی سن امون هم پایین نبود که بگم هوس یا بگم... 

واقعا چرا اینجوری میکنند مردها!!! 

برام خیلی حرف زد و از مشکلاتش گفت، و مشخصا هیچ قصدی هم برای طلاق نداشت... پس این چکاریه آخه!!!

چرا متاهل ها بجای حل مشکلشون یا طلاق به این روش روی میارند، آخه آخرش که چی!!

حالا منی که بینهایت دلم براش تنگ شده و میدونم دیگه هرگز ندارمش به کنار، خودش که میدونم ناراحته چی...

واقعا چرا اینجور میکنند!! کسی میدونه! :(

خیلیا هولو بی‌خاصیت هستن و جامعه رو به ...کشوندن 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نیست خواسته دلت براش بسوزه بازم باهاش حرف بزنی چقدر ساده ای تو دختر

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بازم آفرین ب تو و درود ب شرفت ک ولش کردی 

اینایی ک شوهر اشغال من باهاشون بود دست از سر شوهرم برنمیداشتن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂