2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن

240 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عصرتون بخیر 

من تصمیم دارم عمل تنگی واژن انجام بدم 

پیش دکتر متخصص رفتم گفته باید بیای بیمارستان انجام بدی هزینه اش ۳۵ ملیون میشه و دیگه نمیتونی بچه دار بشی چون زایمان طبیعی نمیتونی انجام بدی 

برای یه دکتر دیکه زنگ زدم گفته با دستگاه مونالیزا انجام میدم طی ۵ آلا ۶ جلسه گفتم بازگشت داره گفته اگه زایمان داشته باشی و با بالارفتن سن ممکنه برگرده 

شماها دوستان کسی این عمل رو انجام داده؟

چه با بخیه چه با دستگاه مونالیزا 

اگه کسی تجربه داره لطفا بگه 

زایمان طبیعی کردی ؟

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من عمل کرده راضیه ۳۰ سال پیش هم عمل کرده

واقعا؟چقد خوب 

من بین لیزر و عمل موندم کدوم رو انتخاب کنم از به نظر لیزر راحتتره و دردسر نداره ولی ممکنه بازگشت داشته باشه عمل سختی داره ولی بازگشت نداره 

بله دوتا زایمان طبیعی

پس اینکه میگن بعد زایمان دوباره جمع میشه به حالت اول برمیگرده درست نیست ؟

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

پس اینکه میگن بعد زایمان دوباره جمع میشه به حالت اول برمیگرده درست نیست ؟

برمیگرده 

مح دکترم بهم گفته بدنت مشکلی اصلا نداره نه افتادگی نه مشکل دیکه ای حتی از اونایی که سزارین هم میکنن بدنم بهتره 

چون ورزش میکنم گاهی گفته بدنت عالیه 

ولی من اعتماد به نفسم خیلی کمه همش احساس بدی دارم

واقعا؟چقد خوب من بین لیزر و عمل موندم کدوم رو انتخاب کنم از به نظر لیزر راحتتره و دردسر نداره ولی مم ...

مامان من ۳ تا زایمان طبیعی داشت ک رفت این عمل کرد پیش ی دکتر خیلی خوب عمل کرد بعدشم منو دوباره باردار شد ک سزارین کرد 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
مامان من ۳ تا زایمان طبیعی داشت ک رفت این عمل کرد پیش ی دکتر خیلی خوب عمل کرد بعدشم منو دوباره باردا ...

بله دکتر منم گفته بعد عمل دیگه نمیتونی زایمان طبیعی داشته باشی باید غیدش رو بزنی 

بله دکتر منم گفته بعد عمل دیگه نمیتونی زایمان طبیعی داشته باشی باید غیدش رو بزنی

بازم قصد بارداری داری اگه اره ک صبر کن بعدا عمل کن

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
بین روش عمل با بخیه و لیزر موندم کدوم بهتره

عمل بهتره مادر من ک راضیه لیزر تا حالا ندیدم کسی رو