2777
2789

افریده انداخته منو مثل بی صاحابا وسط بیابون هروقتم دلش میخواد یه خاکی به سرم میریزه میگه برو گمشو میشینه به روم میخنده

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی خدا قُلدُره، زور گوعه؟

نه واسه همه واسه من یکی قلدر نیوده ولی به کتفشم نبوده چیا کشیدم توزندگیم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یعنی میگی برخورد خدا با هرکس، مختص همونه؟

اره دقیقا یکی رو از بچگیش بدبخت ودیگری رو خوشبخت وخوش شانس و خوش روزی 

از همئن زمان لقاح همینه

خدا بزرگه با عظمته و روح خدا در همه چیز دمیده شده

و خدا از رگ قلب نزدیک تره 

خدا همیشه هست 

و انسان ها برای پرستش خدا بدنیا اومدن

هر وقت نا امید شدین بدونید خدا هست خیلیم بزرگه و تواناست 

عروس خوشبخت آینده   شیطون سر زبون دار که پسره عاشق قرارع بیاد تو زندگیش قرار خوشبخت ترینم آدم روی زمین بشم