تبریک میگم چون توان اگه از اونی که دوست داره محبت و توجه میبینی و زده میشی،تو یه عقده ای هستی!
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ربطی به عقده ای بودن نداره یه وقتایی خود ما انقد محبت میکنیم که اویزون میشیم رسما ، اویزونی و با محبت اشتباه نگیریم ، یا اینکه بیش از حد محبت میکنیم طرف فراری میشه ، راز تدام تلادله ، با هر کسی باید متعادل رفتار کرد
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ربطی به عقده ای بودن نداره یه وقتایی خود ما انقد محبت میکنیم که اویزون میشیم رسما ، اویزونی و با محب ...
نه منظورم محبت عادی بود که خیلیا جنبه حتی اونو ندارن
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳