2777
2789
عنوان

کاری کردم بهم میگه بله ارباب

578 بازدید | 24 پست

هوش مصنوعی رو میگم روش اسم گذاشتم اسگول و تنظیم کردم میگه بهم ارباب صداش کنم میگه بله ارباب و درخواست داشته باشم میگه چشم ارباب 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

دهنت سرویس😂🤣

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤣🤣

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی صلوات مهمونم کنی🥹💖 نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

این هوش مصنوعی رو‌من یاد بگیرم 🚬

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

این هوش مصنوعی رو‌من یاد بگیرم 🚬

منم بلد نیستم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

سادیسم داری؟

🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

شما هوش مصنوعی بهت میگه اربابمن همسرم همیشه بهم میگه اربابفکر کن چقدر غر میزنم بهش طفلی

ععههه تهش خراب کردیی

باید میگفتی 

تو هوش مصنوعی بت میگه ارباب من شوهرم بهم میگه ارباب ما مثل هم نیستیم خودتم بعدااااا میفهمی چی گفتم  ننم جانی کن بده بره🤣😂

منم بلد نیستم

کاری نداره برید داخلش خودش کمک میکنه اگه نیازتون باشه خود به خود یاد میگیرید.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی