2777
2789

شوهرم ي شبم بدون من نميتونست بخوابه جدا نمیموند ازم اصلا دوساله عقدیم

الا یک ماه و نیمه نیس اب شده تو زمین ن خبری ن زنگی ن هیچی انگار ن انگار ک من اصلا وجود خارجی دارم

شب اخر فوش ناموسی داد تهمت زد رو خانوادم چاقو کشید منم شکایت گردم میخام جداشم اما اصلا واسش مهم نیس حس میکنم اینا همه ی خوابه چطوری اون ادم اینجوری بیخیال من شده😔چیکار کنم یکم اروم شم😔

چقدر عجیب.

انگار طلسم شده.

یعنی تا قبلش با شما و خانوادت هیچ مشکلی نداشت؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب.انگار طلسم شده.یعنی تا قبلش با شما و خانوادت هیچ مشکلی نداشت؟

چرا تو تاپیام هس خیلی فوش میداد بیرونم میکرد از خونه اما من بازم برمیگشم نمیذاشتم کسی بفهمه نمیخاسم زندگیم خراب شه اما سری اخر دیگ همه فعمیدن خانوادم رفتن وسایلمو جم کنن چاقو کشید روشون.مشکل داشتیم دعوا داشتیم اما هیچوقت اینجوری بیخیالم نمیشد بیخبر نمیشد ازم😔شاید اونم دیگ منو نمیخاد

چقدر عجیب.انگار طلسم شده.یعنی تا قبلش با شما و خانوادت هیچ مشکلی نداشت؟

اره منم حس میکنم طلسمش‌کردن‌

همش کار مامانشه

چون تو اون تایم هم خیلی پرش میکرد اکثر دعواهای ما سر کارا و حرفای مامانش بود وگرن خودمون مشکلی نداشتیم

فقط آخرشو تعریف کردی اولش چجوری شروع شد که به چاقوکشی رسید؟

سه سال سرهر دعوا فوش میداد تهمت توهین بیرونم میکرد من برمیگشم نمیذاشم کسی بفهمه اینسری اخرهمه دیگ فهمیدن خانوادم رفتن وسایلمو بردارن چاقو کشید نذاشت

الانم من قصدم طلاقه اقدام کردم چون دیگ خسته شدم

مامانش خیلی اذیتم کرد

الانم فهمیدم ک تموم جزییات و خصوصی ترین دعواها و مشکلات مارو برای همه تعریف‌میکرده تموم فامیلاشون میدونستن😔الانم میدونم زندگی باهاش درست نیست اما عاشقشم😔

سه سال سرهر دعوا فوش میداد تهمت توهین بیرونم میکرد من برمیگشم نمیذاشم کسی بفهمه اینسری اخرهمه دیگ فه ...

پس خواهشی که ازت دارم اینه که عاشقش نباش و دلت براش تنگ نشه.

ادامه این زندگی به ضررته آجی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم