2777
2789
عنوان

با شوهر بددهن چه باید کرد

122 بازدید | 7 پست

سر کوچکترین مسئله ای که ناراحت میشه شروع می‌کنه توهین تهمت بددهنی به من و خانوادم. و انقدرررر تکرار می‌کنه تا عصبی بشم و جوابش رو بدم. یه مدت به خاطر حرفاش جیغ و داد و خودزنی میکردم که دیگه رفتم دکتر اعصاب و آسنترا ۱۰۰ خوردم اونوقت خیلی بی خیال شده بودم و اصن برام مهم نبود و جواب نمی دادم این دوره رابطه مون بهتر شده بود البته به خاطر کل ننداختن من وگرنه اون که کار خودشو میکرد ولی خب بعدش که می دید من سر به سرش نمی‌ذارم خودش پشیمون میشد. تا اینکه رفتم دکتر و در دارومو کم کرد دیشب که حرفمون شد سر و صدا نکردم ولی هرچی گفت منم عین خودش جوابش رو دادم. صبح که بیدار شد و دید هرچی گفته جواب دادم و کم آورده از آخرین ترفند آزار روانیش استفاده کرد بچه رو برداشت و رفتن روستاشون و منو تنها تو خونه گذاشت. شب برگشت باز بگو مگووووو

موندم چی کار کنم جواب بگو مگوهاشو بدم ندم آخه حرفای دروغ و زور میزنه.... 

آدم بددهن عوض نمیشه مگر اینکه بترسع

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو چرا رفتی دکتر این شوهر روانیتو ببر دکتر بگو اخه چتههه بد دهن

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

کسی ندارم که ازش بترسه. از طلاق و اینا هم ترسوندمش

آدم بد دهن باعث میشه تنفر پیدا کنی ازش 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

واکنش نشون نده ،اینا چون میدونن یه چیزی کمتر از طرف مقابل دارن با تحقیر کردن میخوان اون حس رو برطرف کنن 

اینبار ک چیزی گفت فقط بگو باشه تو راست میگی 

دو سه بار ک اینو بگی و بری دنبال کار خودت تموم میشه 

🤣🤣منم شوهرم ۹ سال پیش همین بود فشار عصبی زیادی روم بود ولی قبول کردم من مسئول تربیتش نیستم و راحت شدم ،،،اونم دید اصلا کاراش و رفتاراش برام مهم نیست خود به خود ترکشون کرد