2777
2789

من دچار ترس واصظراب شدید همراه با افسردگی شدم زندگیم مختل شده نمی‌دونم چکار کنم مصرف دارو هم مثه یه چاه عمیق میدونم که بیشتر وابسته می‌کنه تا خوب

توروخدا هرکی تواین زمینه تجربه آیی برا بهتر شدن خوب شدن حالش داشته خواهش میکنم بگه شاید کمکی به من و افرادی که این مشکل روحی دارن بشه

برای دخترم بیش فعالی ۲۰ جلسه رفت دریغ از کوچکترین تغییری

البته تقریبا ۵ سال پیش

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتون مشکلشون چی بوده؟واقعا خوب شد حالش؟

خودش میگه موثر بوده افسردگی و وسواس فکری داشت کنارش دارو  و مشاوره هم انجام داد

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
دیگه برنگشت مشکلش؟

هنوز داره ادامه میده یک سال و نیم هست که می‌ره تقریبا هشت ماه ماهی دوبار می‌رفت دستگاه براش میزاشتن الان مشاوره و دارو درمانی انجام میده.والا من درونش نیستم که بفهمم واقعا خوب شده یا ادای خوب شدن در میاره.خودت میدونی که مشکلات روحی یه بخش بزرگیش به خود فرد بستگی داره که بخواد درمان بشه وگرنه می‌ره توی فاز رفتار نمایشی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
هنوز داره ادامه میده یک سال و نیم هست که می‌ره تقریبا هشت ماه ماهی دوبار می‌رفت دستگاه براش میزاشتن ...

چی بگم آره متاسفانه بدترین مشکل هم همین مشکل روحی هست خیلی آدم داغون می‌کنه ولی بدتراینه که اطرافیانت از درونت خبر ندارن که چ آشوبی داری

ممنون عزیزم وقت گذاشتی

خواهش میکنم ولی از نظر ظاهری و رنگ و رو و حسی که توی چشمها نشون میده بنظرم واقعا خواهرم بهتر از قبل شده.قبلا خواهرم بی رنگ و رو و چشماش بی روح بود به جورایی مثل آدم محتضر میموند. الان حداقل انگیزه پیدا کرده برای تلاش و درمان و خودش هم راضیه.