2777
2789
عنوان

کار مفید در اوقات بیکاری

96 بازدید | 9 پست

من کلا بیکارم نمیدونم چیکار کنم تو خونه حالم خوب بشه. ورزش دوست دارم ولی فعلا شرایط باشگاه ندارم. زبان دوست دارم بخونم ولی تنها نمیتونم چ کنم‌من🥺🥺🥺

یا من یا هیچکس همون خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم دیدن

به فیلم‌اصلا علاقه ندارم‌هرچی میشینم‌نگا کنم یهو میبینم اصلا حواسم ب فیلم‌نیست چون واقعا ی جورایی بی تفاوتم‌ب فیام

یا من یا هیچکس همون خودم
کتاب خوندن

چه کتابایی پیشنهاد میدید. قانون‌جاذبه دوس دارم. چیزهای انگیزشی خیلی دوست دارم وای یادم‌نبود ب اینها علاقه دارم الان‌گفتی یادم‌افتاد مرسی😘😘😘😘😍😍😍😍😍

یا من یا هیچکس همون خودم
چه کتابایی پیشنهاد میدید. قانون‌جاذبه دوس دارم. چیزهای انگیزشی خیلی دوست دارم وای یادم‌نبود ب اینها ...

خواهش می کنم عزیزم😘💝

کتاب اول عاشق خودت باش(بهت عزت نفس میده)

تصمیم گرفتم خودم باشم(برای موفقیت وخودسازی)

خودت باش دختر(خودشناسی)

اینا جز کتابایی هستن که خودندنش برای دخترا مفید

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
خواهش می کنم عزیزم😘💝کتاب اول عاشق خودت باش(بهت عزت نفس میده)تصمیم گرفتم خودم باشم(برای موفقیت وخود ...

مرسی عزیزم تشکر فراوان. حتما میخونم ایشالله❤

یا من یا هیچکس همون خودم