2777
2789
عنوان

مهریه

118 بازدید | 9 پست

چرا آنقدر تو این جامعه زنی که مهریه گرفته رو سرزنش میکنن و به چشم بد نگاه میکنن مگه مهریه حق اون زن نیست ؟؟

زنی که جوونیش و عمرش و احساس گذاشته تو زندگی و با همه بد و خوب مرد ساخته با همه اخلاقای گند خودش و خانوادش ساخته و با مردی که برای زن خودش همیشه گفته ندارم اما برای زنای دیگ خرج می‌کرده و به زن خودش خیانت می‌کرده و در آخرم خودش و خانوادش پشت زن بدبخت پشت دختری که با هزار آرزو اومده بود خوشبخت شه تهمتای خیلی بدی میزنن چرا باید ببخشه مهریشو ؟من وقتی فهمیدم شوهرم خیانت کرده خواستم برم بی سر و صدا اما با تهمتایی که بهم زدن مجبورم کردن برای حقم بجنگم 

چرا همون آقا وقتی خیانت کنه میگن زنش خوب نبود اما اگه زن مهریه بگیره یا بخواد طلاق بگیره میشه خراب ؟؟هعیی خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوربختانه ی مشت زن ستیز متحجر عصر جاهلیت ب ی مشت اعتقادات مزخرف و خرافه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
اصلا اینطوری نیست اطراف من که هرکس گرفته حتی شوهرش خیانت نکرده گفتن باریکلا

اما من هر کی دیدم پشت اون بدبخت چه حرفا که نزدن من خودمم تو فامیل همش سرزنشم میکنن که اشتباهه جوری اطرافیان نگاه میکنن انگار که مال باباشون خوردم 

شوربختانه ی مشت زن ستیز متحجر عصر جاهلیت ب ی مشت اعتقادات مزخرف و خرافه

جالبه زنا بیشتر واکنش نشون میدن تا آقایون و با خانومی که جدا شده جوری رفتار میکنن انگار پدر کشتگی دارن باهاش 

جالبه زنا بیشتر واکنش نشون میدن تا آقایون و با خانومی که جدا شده جوری رفتار میکنن انگار پدر کشتگی دا ...

اینجا ایرانست .دم از تمدن فرهنگ قدمت میزنن ولی فقط شعاره .

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه