2777
2789

بايد چيكار كرد؟؟؟

شما چ كرديد؟؟؟

اب مشترك هست اسانسور سرويس نميشه كسي راضي نميشه شارژ جمع كنه

همه سر لج افتادن چند تا هم مستاجر ساكنه اونام ميگن بماچه

فقط ي سال يكي از مستاجرا راضي شد مدير بشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نوبتیش کنین با قرعه

من اصلا اونجا زندگي ميكنم اگه اسم من بياد فايده نداره 

و قبول نميكنن ازبين كساني بايد باشه ك ساكن هستن چون اوني ك ساكن نباشه نميدونه الان اسانسور خرابه يا سرويسكارش مياد يا هر چي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که اونجا نیستین آسانسور خراب باشه یا نه مدیر نباشه یا باشه برای شما فرقی نداره

اره منم دوست دارم همينو بهشون بگم ك شما داريد زندگي ميكنيد و اب خونه قطع بشه يا نشه اسانسور كار كنه يا نه تاثيري ب حال من نداره يكيشون چون من نيستم لج كرده بود بايد  تو مدير باشي چون ي مدت پول شارژ رو جمع ميكرد ديگه ول كرد ميگفت ديگه نوبت توهست گفتم اين همه ادم تو اين ساختمون ساكنه بعد نوبت منه ك نيستم؟ اوناي ك دو سه تا واحد اجاره دادن هم نوبتشون نيست بعد تشخيص دادي نوبت من هست

اره پياماشون جواب نميدم ببينم خودشون بالاخره چ گلي ب سر خودشون ميزنن

اونا تحت فشارن نه تو

یه پیام بده بگو از راه دور نمیشه من که تو اون ساختمون نیستم ببینم چه مشکلاتی داره یا از راه دور چطور تعمیرکار بیارم کامل توضیح بده قانع شدن که هیچ نشدن دیگه هر چی پیام دادن جواب نده

اونا تحت فشارن نه تویه پیام بده بگو از راه دور نمیشه من که تو اون ساختمون نیستم ببینم چه مشکلاتی دار ...

اره قبلا گفتم ادم عقل داشته باشه ميفهمه همينو بهشون هم گفتم توي هزينه ها مشاركت دارم خب شارژ ك هست پولاي اضافه هم قبلا دادم ولي يكيشون خيلي حرص ميخوره چون من نيستم مسئوليتي ندارم 

ممنون از نظرت