این اقا رو راهنمایی کنید 👇
سلام خوب هستید من ۳٠ سالمه و خانمم ۲۶ و ۳ ساله که ازدواج کردیم مشکلات زیادی داشتم و داریم تا الان ایشون افسرده هستن و هیچ کاری در منزل انجام نمیدن و سردی جنسی دارن و بنده هم مشکلاتی داشتم مثلا زود از کوره درمیرم و دخالت خانواده ها زیاده همیشه کارمون دعواست و هر کاری برای درمان مشکلمون کردیم مثل مشاوره تاثیری نداشته . خانمم میگه منو نمیخواد و میگه تا بچه ای نیست بیا جدا بشیم . منم امیدی به این ازدواج ندارم واقعا همه خانواده ها و خودمون راضی به طلاقیم فعلا دادخواست طلاق توافقی رو ثبت کردیم بلاخره عزیز من بوده یه زمانی حس میکنم بخواد برگرده پیش خانوادش واقعا اذیت میشه سرکوفت بهش میزنن و ضمن اینکه بکارتشو تو ازدواج با من از دست داده و دیگه شما خودتون میدونید که جامعه ی ما به یه زن مطلقه چطور نگاه میکنه مهریه حق زن بوده و هست ولی زیاده مهرش من توانایی پرداخت کاملشو ندارم خانمم هم گفته مهریه ام رو میخوام منم جز خونم ملک و املاکی ندارم وکیل گفت قسطی میشه مثلا ماهی سالی ۱ سکه با این مبلغ غذا هم نمیشه خورد چه برسه به اجاره خونه نمیدونم چطور باید این چند سالی که تو خونم زحمت کشیده رو جبران کنم حس میکنم همه مشکلاتش تقصیر منه به نظرتون اگر یه خونه ی خوب براش اجاره کنم و وسایل منزل براش بگیرم و باقی مهرشو ماهی ۱٠ - ۱۲ میلیون هم به حسابش بزنم تا وقتی که ازدواج میکنه این تصمیم به نظرتون عادلانه اس ؟ نظرتون رو میخواستم خواهشا حرف برگشت رو نزنید که هیچجوره راضی نیستیم