2777
2789

من خیلی این تاپیکو دیدم و امکان نداره نگن واااااااا مگ داداشت چیه خودش😂😂😂😂 انگار جرمه یکی دختر همه چی تموم بخواد 

ناگفته نماند اگر یکی پسر همه چی تموم بخواد خیلی هم خوبه😂😂😂

کلا هم دختر هم پسر فرقی نداره

با اینکه خودشون هیچ مالی نیستن و پر از عیب و نقصن دنبال آدم بی نقص و پرفکت میگردن

مگه ندیدی دخترایی که خونه باباشون با نون و رب بزرگ شدن و نه قیافه دارن نه تحصیلات نه هیچی دنبال پسر پولدار خوشگل هیکل عالی هستن؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه چیه؟هر کسی میتونه ایده آل هایی داشته باشه.حتی اگر خودش ایده آل نباشه.دیگه به شانسشه.چند سال پیش تو ماه عسل مگه نبود اون پسره فرهاد ایرانی خودش مشکل صورت داشت خیلی شدید چه زنی گیرش اومد خوشگل و ناز.

کلا هم دختر هم پسر فرقی نداره با اینکه خودشون هیچ مالی نیستن و پر از عیب و نقصن دنبال آدم بی نقص و پ ...

خب مگه ندیدی واسه دخترا میگن اشکال نداره.حق داره شوهر خوب بکنه و زندگی خوب داشته باشه.ولی واسه پسرا میگن نه خودشون باید همه چی تمام باشن

خب مگه ندیدی واسه دخترا میگن اشکال نداره.حق داره شوهر خوب بکنه و زندگی خوب داشته باشه.ولی واسه پسرا ...

فقط دخترا حق دارن زندگی خوب داشته باشن پسرا باید بدبخت بشن 😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
خیلی از این استثنا ها هستند.کافیه خدا بخواد.

خیلی کم پیش میاد که حتما علتی داره که اون دختر پذیرفته و ما نمیدونیم

دکتر هلاکویی میگه دو طرف باید هم کفو هم باشن مثل چهار چرخ ماشین که باید هم اندازه باشن،یکی از چرخها بزرگ تر یا کوچیکتر باشه راه به مقصد نمیبره

آدم چرا نباید هم کفو خودشو بخواد؟

خیلی کم پیش میاد که حتما علتی داره که اون دختر پذیرفته و ما نمیدونیمدکتر هلاکویی میگه دو طرف باید هم ...

هم‌کفو یعنی اینکه مثلا دختری که در فقر هست با پسری که فقیره ازدواج کنه؟ دختری که قدش کوتاهه با پسری که قدش کوتاهه ازدواج کنه؟ دختری که دیپلمه با پسری که دیپلمه ازدواج کنه؟

یا نه؟ کفویت اینجا بکار نمیاد و یه توجیه دیگه میخواهید بیارید؟

هر آدمی "حق" داره هرجور همسری دلش میخواد بپسنده و انتخاب کنه. چه دختر، چه پسر.

بحث اینکه آیا ازدواجشون منجر به زندگی خوب میشه یا نه، جداست.

هم‌کفو یعنی اینکه مثلا دختری که در فقر هست با پسری که فقیره ازدواج کنه؟ دختری که قدش کوتاهه با پسری ...

آهان پس موافقید دختر عقده های خونه پدرشو از شوهرش بخواد؟

خونه پدرش سالی یه مانتو میخریده انتظار داشته باشه بعد ازدواج ماهی 10 تا بخره؟

اینجوری کی با کم درامدا ازدواج کنه؟ چون کسی کم درآمد نمیخواد همه بهترین هارو برا خودشون میخوان بدون در نظر گرفتن وضعیت فعلیشون

آهان پس موافقید دختر عقده های خونه پدرشو از شوهرش بخواد؟خونه پدرش سالی یه مانتو میخریده انتظار داشته ...

من اینجوری نمیگم.

میگم فرضاً من یه پسر زشتی باشم. دوست دارم با یه دختر زیبا ازدواج کنم. چرا نباید چنین حقی داشته باشم؟

یا مثلاً دختری که خونه پدرش به زور سالی یه دست لباس میخریده ولی دوست داره که هربار لباس جدیدی میاد، بپوشه. چرا نباید چنین حقی داشته باشه؟

آدما واقعاً حق دارن هرجور که دوست دارن زندگی کنن.

بعد شما گفتی کی با کم درآمدا زندگی کنه. وقتی کسی دوست داره زندگی راحتی داشته باشه چرا باید یه آدم با درآمد کم رو انتخاب کنه؟ مگه میخواد فداکاری کنه؟ یا که خودش رو شکنجه بده؟! اونیکه معیارش درآمد بالا نیست میره با یه پسر با درآمد کم زندگی میکنه.

من اینجوری نمیگم.میگم فرضاً من یه پسر زشتی باشم. دوست دارم با یه دختر زیبا ازدواج کنم. چرا نباید چنی ...

آقای محمد فکر کردی اون دختر زیبا چرا باید با پسر زشت ازدواج کنه؟

احساس میکنم به اونور قضیه فکر نمیکنین

اگه به دوس داشتن باشه هیچکس دوست نداره با کم درآمد ازدواج کنه هیچکسسس و همچنین هیچکس دوست نداره با زشت ازدواج کنه