2777
2789

قبلا تاپیک زدم ولی کسی تجربه نداشت و فقط از من سوال کردن😔

نه قضاوتم کنید نه نصیحت

خودم عقل دارم و میفهمم و اینکه حتما مجبور بودم که به تین نتیجه رسیدم

پس الکی نظر ندین که نه من اذیت بشم نه خودتون مرسی خوشگلا

خب بریم سر اصل مطلب

💥ببینید من برج ۴ همین سال بود که الفااسلیم خریدم

وزن اولیه ام ۹۸ بود که یه دوره رو که تموم کردم توی برج ۵ شده بودم ۹۰ الی ۹۱

💥 بعد چون راضی بودم بازم الفااسلیم گرفتم و توی برج ۵ تا ۶  از ۹۰ ۹۱ کیلو شدم ۸۴ کیلو

بعد مشاوری که این دارو رو ازش گرفته بودم گفته بود تا سه دوره پشت سر هم مجازه

💥بعد برج ۶ تا ۷ که خوردم و ۱۰روز  پیش تمومش کردم از ۸۴ کیلو  رسیدم به ۸۰ اونم به زور

بعد به مشاوره زنگ زدم  گفت بدنت عادت کرده حالا و چربیای کهنه ات موندن و الان یک ماه به خودم استراحت بدم بعدش یه قرص دیگه بدن که دوزش بالاتر باشه و استپ نکنم

تورو خدا اونایی که اضافه وزن زیادی داشتن با قرص لاغر کرذن میشه بگن اینطوری مثل من شدن یا نه؟

همش توی استرسم😢😢😢

که نکنه کاملا استپ کنم وزنم بمونه روی ۸۰😟

من حداقل میخام ۱۰ کیلو دیگه کم کنم😭😭😭😭😭😭😭

شب و روز همش فکرم مشغوله

اگه تجربه دارین میشه بگین؟

شماها چی خوردین قرص؟

توروخدااااا تجربتونو بگین خواهش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز استپ نکردم ولی توی دوره سوم ۴ کیلو کم کردم و کمتر از دوره اول و دومم بود

قرص نخوردم. ولی طبیعیه که بعد از یه مدت رژیم کمتر و دیرتر وزن و چربی از دست بدی...

الان که قرص نمیخوری رژیم باش.. میگن فست خوبه‌‌...

الفا اسلیم گرونه.مایه داری؟

منم میخواستم بخرم.گفتن توش شیسه داره و گروته.منصرف شدم. ولی با تعریفای شما راغب شدم. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

قرص نخوردم. ولی طبیعیه که بعد از یه مدت رژیم کمتر و دیرتر وزن و چربی از دست بدی...الان که قرص نمیخور ...

گرون در حدی نیست خب از پسش برنیام ۸۹۰ تومن گرفتم هر دفعه

من اثر منفی ندیدم ازش الانم که ۱۰ رو،ه مصرف نمیکنم اصلا وابستگی و میل دوباره به دارو ندارم

قرص نخوردم. ولی طبیعیه که بعد از یه مدت رژیم کمتر و دیرتر وزن و چربی از دست بدی...الان که قرص نمیخور ...

این همه ادم میرن دو تومن دومن پول میدن آمپول لاغری میگیرن

این که برای ۵۰ روز هس

بنظرم به صرفه اس

گرون در حدی نیست خب از پسش برنیام ۸۹۰ تومن گرفتم هر دفعهمن اثر منفی ندیدم ازش الانم که ۱۰ رو،ه مصرف ...

من شنیدم بود ۱۶۰۰ هستش...

ولی به نطرم اگه واقعا لاغر میکنه و عوارض که خوب بالاخره هر چیزی عوارض داره ولی خیلی جدی نباشه می ارزه..

خوشحال نشو و رژیم و ول کن..اگه ورزش میکردی یه خورده سختترش کن.. دانه چیا واسه صبح ناشتا بخور. فست بگیر. این ماهو اینجوری سر کن..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

این همه ادم میرن دو تومن دومن پول میدن آمپول لاغری میگیرناین که برای ۵۰ روز هسبنظرم به صرفه اس

درسته

من شنیدم بود ۱۶۰۰ هستش...ولی به نطرم اگه واقعا لاغر میکنه و عوارض که خوب بالاخره هر چیزی عوارض داره ...

اووو چخبره 

حتما با واسطه های زیاد میفروشن دیگه

اره گفتن اگه بیماری زمینه ای دارژ عوارض ممکنه داشته باشه وگرنه عوارضی نداره

و میگن فیک زیاد داره و حتما فیک کلی عوارض داره

اووو چخبره حتما با واسطه های زیاد میفروشن دیگهاره گفتن اگه بیماری زمینه ای دارژ عوارض ممکنه داشته با ...

احتمالا