2821
2789
عنوان

پرستاری سخته

6043 بازدید | 80 پست

دوستان میشه پرستار بود وشییفت شب نداش مثلا ازصبح تاظهز بریم یه بیمارستان خصوصی چیزی ؟ 

بعد نصف یه پرستار بگیریم ! من پرستاری دوس دارم اما نمیخوام همه چیم کارم باشه ...‌دوس دارم پس‌فردا بچه دارشدم با اونم وقت بگذرونم 

اما خب متاسفانه باید برای این که بتونی تفریح هن بکنی بری سرکار کارهم بکنی 😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سالهای اول که اصلا نمیشه 

با سابقه بشی احتمالا بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا مثلا خوب جایی میری که صبح بخوان وگرنه نمیری ...خب حقوق کمتری هم میگیری

هیچ جا فیکس صبح لازم ندارن 

چون باسابقه ها صبح ها رو برمیدارن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آها ممنونم گلم ....یه سوال الان شما شاغلی؟ واقعا به این سختی که میگن هس ؟

سه ماهه که آزاد شدم 

خیلی سختتر از چیزیه که میگن 

هیچ پرستاری از شغلش راضی نیست

چون هدنرس شیفتارو میچینه در حد دو سه روز هم کنار میاد، بقیه اش دیگه دل بخواهی نیست. مگه اینکه سابقه ...

عزیزم راستشو بگو واقعا خیلی سخته این شغل ؟ میدونی من کار با تایم منظم دوس دارم به پرستاری خیلی علاقه دارم حاضرم کمتر حقوق بگیرم اما مثلا صبح تا ظهر باشم

بقیش رو زندگی کنم ....میدونم شغلتون سخته ولی آدم واسه تفریح کردنم به پول نیاز داره وگرنه اونطوری بیکاری رو میخوای چیکار ۰😔