2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

60 بازدید | 4 پست

سلام خانما..شبتون بخیر💙

من اولین سال پشت کنکور موندنمه و رشتم انسانیه..

امسال میخواستم با برنامه خودم پیش برم

ولی یکم ته وجودم میترسم از شکست خوردن دوباره..

یه اقای مشاور با سابقه میشناسم که خیلیی از ایشون تعریف میکنن

و ظرفیت مشاورشونم کمه..ولی قبولیای زیادی دادن تو رشته های تاپ

ماهانه یک میلیون

بنظرتون ارزش داره مشاور ایشونو بگیرم

یا خودم پیش برم..💙:)؟

سلام عزیزم خوبی 

من یه سوال داشتم ازت من خودم رشتم تجربی بوده ولی داداسم الان انسانی می خونه من از رشته اش هیچی سر در نمی ارم از بازار کارش و اینا 

میشه بهم بگی الان که داری درس می خونی هدفت چه رشته ای و توی انسانی چه رشته هایی بازار کار دارن 

من فقط یه حقوق رو با روانشناسی می شناسم که خب اینا دیگه اشباع شدن حتی بدون کنکور هم میشه خوند 

میشه یه سری از رشته های علوم انسانی رو بهم معرفی کنی که بازار کار خوبی دارن 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی داره به این که چجور آدمی باشی بعضیا اگه یه تصمیمی بگیرنو یه برنامه ای بنوبسن حتما باید عین همونو تا تهش برن هیچ وقت جا نمیزنن چون از ته دل میخوانش یعنی از بچگی همینطور بودن خودشون خیلی عالی خوندن بدون اینکه کسی بالا سرشون باشه اینجوری باشه خودت بخون ولی نه بعضیا با اینکه درسشون عالیه ولی یکیو میخوان عی بهشون یادآوری کنه هی بالا سرشون باشه زود انگیزشونو از دست میدن جا میزنن طبق برنامه پیش نمیرنن اون موقع طبق تجربت از پارسال که چجور آدمی هستی مشاور بگیر قیمتشم مناسبه به نظرم

سلام عزیزم خوبی من یه سوال داشتم ازت من خودم رشتم تجربی بوده ولی داداسم الان انسانی می خونه من از رش ...

نه حقوق و روان شناسی دیگه به درد نمیخوره ولی خب میتونه اگه خانواده مذهبی اینایی هستین فرهنگیان شرکت کنه هم امنیت شغلی داره هم تایم کاریش کمه میتونه یه کار آزادیم کنارش داشته باشه حقوق دانشجویی دارع و یا اینکه مدیریت مالی یا حسابداری بخونه بازار کارش عالیه