2777
2789

گند زدم تولد دوستم بود یه جعبه شبیه جعبه له شده ها که تو کمدان کنار میز مبل بود بعد واسه تولد جعبه نداشتم گذاشتم تو همون یه جعبه کج و کوله دیگه هم توش بود اونو گذاشتم تو یه پلاستیک که بعد بندازمش رفتم بیرون واسه تولد کیک بخرم دیگه اینو ننداختم داداشم اون موقع که من این کارو کردم خونه نبود بعدش اومد خونه جعبه رو برداشت بدون اینکه نگاه کنه توشو رفت نامزدش بعد اینکه بازش کرده بود خونه چون واسه تولد دوستم دستبند چرم با اسم خودش گرفته بودم هم خوانی نداشت دیشب با گریه زنگ زد که تو چرا این کارو کردی فلان اینا

امروز بعد از ظهر رفتم دم در خونشون و کادو داداشمو بهش دادم خیلی‌ خوشحال شد و همونجا زنگ زد بهش داداشم واسش یه پلاک و زنجیر طلا گرفته بود صادقانه بهش توضیح دادم و قبول کرد معذرت خواستیم تموم شد 

خیلی‌ کاربرا گفتن که دیگه رنگشو نمی‌بینی الان نمی‌دونم قبلش خودم نمی‌خواستم چیزی براش بخرم ولی الان شاید براش یه کادو بخرم قیمتش مهم نیست ولی زیر ۳۰ تومن بشه

اگه کادو بخرم چی بخرم یا نخرم اگه بخوام بخرم چی بخرم ترجیحا طلا 

من که نفهمیدم جی شد.خودت یه دور بخون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نفهمیدم چی گفتی

یه چیزی کادو زیر ۳۰ میلیون میخوای؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست