گلاریسس مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8505 عنوان خانم هایی که بعد از چهل سالگی بچه آوردن لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 50 پست آیا شما از پسش براومدید؟من حس میکنم اصلا توان و حوصله بچه ندارم البته خیلی سال هست این حس رو دارمها 1403/07/27 | 19:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55789 نکن اینکار و اگه بجه داری به شما ارتباطی داره؟!تاثیری تو زندگی شما داره؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
تردنمکیم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 1809 به شما ارتباطی داره؟!تاثیری تو زندگی شما داره؟ همونو بگو وقتی میگم به مشت .... تو سایتن میان توهین میکنن و میگن چرا دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55789 همونو بگو وقتی میگم به مشت .... تو سایتن میان توهین میکنن و میگن چرا چقدر بدم میاد از آدمی که چیزی بهش ربطی نداره میاد وسط خودشو میاندازه بعد مجبوری این طوری جواب بدی هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 شوخی میکنی؟یعنی با پنجا و خورده ای سال بچت کلاس اول میشه آخه گنه اون بچه بدبخت چیه مودب باش ملاک بدبختی برای شما با من فرق دارهمن اینجوری صلاح میدونم و دوس دارم یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 18597 مودب باش ملاک بدبختی برای شما با من فرق دارهمن اینجوری صلاح میدونم و دوس دارم احمقی دیگه به آدمهای احمق نمیشه حرف حالی کرد اون بچه بیچاره با پدر مادر پیر باید چیکار کنه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 احمقی دیگه به آدمهای احمق نمیشه حرف حالی کرد اون بچه بیچاره با پدر مادر پیر باید چیکار کنه چون خودت مجبور بودی مادر و پدر پیرت رو هندل کنی و روت نمیشه بهشون بگی احمق و خرفت به دیگران نپر من و همسرم با پدر و مادر تو خیلی فرق داریم عزیزم ما نیاز به پرستار نداریم . اما مادر و پدر تو گویا داشتن 😉 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan