2777
2789
عنوان

خانم هایی که بعد از چهل سالگی بچه آوردن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 50 پست
نکن اینکار و اگه بجه داری

به شما ارتباطی داره؟!تاثیری تو زندگی شما داره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونو بگو وقتی میگم به مشت .... تو سایتن میان توهین میکنن و میگن چرا

چقدر بدم میاد از آدمی که چیزی بهش ربطی نداره میاد وسط خودشو میاندازه بعد مجبوری این طوری جواب بدی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوخی میکنی؟یعنی با پنجا و خورده ای سال بچت کلاس اول میشه آخه گنه اون بچه بدبخت چیه

مودب باش 

ملاک بدبختی برای شما با من فرق داره

من اینجوری صلاح میدونم و دوس دارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مودب باش ملاک بدبختی برای شما با من فرق دارهمن اینجوری صلاح میدونم و دوس دارم

احمقی دیگه به آدمهای احمق نمیشه حرف حالی کرد اون بچه بیچاره با پدر مادر پیر باید چیکار کنه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

احمقی دیگه به آدمهای احمق نمیشه حرف حالی کرد اون بچه بیچاره با پدر مادر پیر باید چیکار کنه

چون‌ خودت مجبور بودی مادر و پدر پیرت رو هندل کنی و روت نمیشه بهشون بگی احمق و خرفت به دیگران نپر 

من و همسرم با پدر و مادر تو خیلی فرق داریم عزیزم 

ما نیاز به پرستار نداریم . اما مادر و پدر تو گویا داشتن 😉

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan