2777
2789
عنوان

خانم هایی که بعد از چهل سالگی بچه آوردن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 50 پست
دقیقا این تاپیک هم در این راستا هست

خوب پس تا از ته دلت به این نتیجه نرسیدی که دلت برا بچه نرفته ، نیار 

من خودمم تو اقدامم برا دومی شایدم باردارم علایم دارم ولی با هر نشونه کلی ذوق میکنم و رویابافی میکنم به فکر لباساشم به فکر بغل کردنشم و .. 

میگم یعنی یه مدت خودتو به اون سمت بکشون عکس و فیلم نوزاد و.. ببین ته دلت چی میگه 

اینم بگما بچه واقعا مسئولیت خیلی بزرگیه خیلی بیشتر از اون که فکرشو کنی ادم از خودش باید بگذره خیلی جاها 

🤍🌱
من آوردم مشکلم فقط بی حوصله بودنه واسه بچه داری وگرنه مشکل خاصی نداشتم

همون دیگه 

مشکل اصلی همونه 

وگرنه بیا من دنیا کیک و غذا و .... میپزم 

ولی عاشق تنهایی و خواب و سکوتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بلوغ همه جا بحرانی هست اگر الان حوصله نداری بعدتر هم حوصله نخواهی داشت بنظرم من مشکل م اینه ...

منم ندارم 

نه غریزه ، نه علاقه به بچه ها 

تنها دلیلم موضوع ارثِ

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خوب پس تا از ته دلت به این نتیجه نرسیدی که دلت برا بچه نرفته ، نیار من خودمم تو اقدامم برا دومی شاید ...

بله موافقم با نظرت 

منم به این چیزا نگاه میکنم حس خوبی میگیرم از طرفی ۱۴ سال زندگی راحت طلبانه باعث شده عادت بکنم به شرایطم 

به سکوت و تنهایی و خودخواه تر بودن

منم ندارم نه غریزه ، نه علاقه به بچه ها تنها دلیلم موضوع ارثِ

خخخخ ارث هم یه جنبه  ش هست 

ولی می ارزه آدم شرایطش رو بخاطر این داستان سخت کنه؟

حتی نحوه لباس پوشیدن و خواب و بیداری ت هم تغییر میکنه 

پولی که میتونی خرج خودت کنی به دلخواه ،باید برنامه ریزی کنی 

دیگه اولویت خودت نیستی 

خخخخ ارث هم یه جنبه ش هست ولی می ارزه آدم شرایطش رو بخاطر این داستان سخت کنه؟حتی نحوه لباس پوشیدن و ...

تغییر خاصی تو زندگیم‌ پیش نمیاد 

همین الان هم نیروی کمکی هست . اون زمان هم همینطوره 

از لحاظ هزینه هم مشکلی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

و از همه مهم تر اون بچه یه بار آسیب خورده ،آسیب مجدد بهش جنایت هست....

من در مورد سرپرستی نمیگم 

در مورد بارداری گفتم 🫢

به نظرم بلوغ همه جا بحرانی هست اگر الان حوصله نداری بعدتر هم حوصله نخواهی داشت بنظرم من مشکل م اینه ...

خیلی سخته گلم بخش بزرگی از مشکلات بچه ها را حس مادری و اون کشش طبیعی حل میکنه چون بچش هم خون خودشه 

هرچند الان میریزن سرم ولی واقعیته

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
شایدم اصلا علاقه ای به بچه ندارم ... نمیدونم گیجم

اصلا به هیچ وجه بچه دار نشو ببین هم خودت پشیمون میشی هم اون بچه صاحب پدر مادر پیر در آینده من همش گرفتار پیری و مریضی مادرم بودم من اصلا نفهمیدم رابطه مادر فرزندی چیه همش مریض داری کردم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شما یه دونه پاس کردی😁و از طرفی بچه زیستی با فرزند خوانده تفاوت‌های زیادی داره فرزندخوانده آوردن مسئ ...

اها نمیدونستم فرزند خوندگیه..مسلما شرایط خیلی منفاوتیه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من از ۳۸ سالگی اقدامم یک سال و خورده ای تا قسمتم چی باشه ...

نکن اینکار و اگه بجه داری

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من گذاشتم برای ۴۴ نمیدونم اون موقع حوصله هست یا نه

شوخی میکنی؟یعنی با پنجا و خورده ای سال بچت کلاس اول میشه آخه گنه اون بچه بدبخت چیه