ببخشید میشه مثلا به کسی دروغ بگی و چون دروغ گفتی نتونی درس یاد بگیری نخونی؟ چرا من از نظر خودم یه کاری کردم چند نفر از ولی اگه بفهمن شاید نظرشون راجبم عوض شه منو نبخشن و نمیفهمن هیچ وقتم قرار نیست بفهمن ولی خودم تلقین کردم اگه ب اونا نگم نمیتونم درس بخونم یاد بگیرم🤦🏻♀️🤕ایا واقعا اینجور میشه یا ربطی ب درس نداره دروغ؟ کمککک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیین شروع کن درس و برگه های مربع کوچیکی درست کن بزار کنارتهرموقع اومد تو ذهنت بنویسش کامل و تهش بنوی ...
کلا من اینجوریم تا دروغ بگم یه کار دیگه ذهنم دچار مشکل میکنم و میگم تو دیگه چون دروغ گفتی فلان نمتونی یه کلمه حتی بخونی بخاطر دروغت یا کار بدت الان صبح امتحان دارم و اینجور حالا روش شمارو مبخوام انجام بدم ولی دوست دارم کاش هیچی نمیتونست ب درسم اسیب بزنه😟