2777
2789
عنوان

خدا کمکون کنه

78 بازدید | 3 پست

سلام، خیلی سعی کردم پیرو تاپیک پر بازدید تاپیک نزنم اما قلبم درد گرفته... 

لطفا گارد نگیرید بحث پسر دار شدن یا دختر دار شدن نیست..  علاقه همه مورد احترامه. 

بحث اینکه ایشون میگه دختر سرباره و همش باید تو خونه نگهش داری و کار خونه رو یاد بگیره.  حتی با باشگاه رفتن دختر مخالف هستن چون معتقدن ابروی ایشون میره اگه دخارش بره باشگاه و استوری بزاره!!!. اخرشم میگن سید هستن و باید راه حضرت زهرا رو ادامه بدن. 

دوستان همچین شخصی صلاحیت مادر شدن نداره...حتما توی محیطی قرار گرفتن که همچین طرز فکری دارن قابل درکه و من قضاوت نمیکنم...  اما قرار نیست زندگی یکی دیگرو تباه کنن که و باید جلوی همچین طرز فکری رو گرفت. 

ایشون باید مطالعه کنن و چند تا کتاب دست بگیرن بعد اقدام کنن.  سنشون کمه. چه پسر دار شن چه دختر دار شن خدا به دادشون و به دادمون برسه.... 

دختر شه میشه یه بچه افسرده با کلی حسرت و هیچوقت اعتماد بنفس نداره گون حس میکنه جنس دومه.  پسر شه میشه یه پسر گستاخ که به خودش حق میده به دخترا تو خیابون تیکه بندازه چون مادرش طوری تربیتش کرده که خودشو جنسیت برتر میدونه. 

عبور نکنید از این مسائل...  نزارید عادی شه این مسائل... به خدا باشگاه رفتن یه دختر از کوچکترین و سطحی ترین حق و حقوق دختر هست اگه بخواد از این مسائل محروم شه که دگر هیچ...  

ربطی هم به مذهبی و غیر مذهبی نداره..  اتفاقا دین اسلام و قران میگه به سلامتی خودتون اهمیت بدید...  باشگاه رفتن و ورزش هم برای سلامتی هست... 

لطفا ایشون رو تگ کنید بخونن تاپیک بنده رو. 

یا حق. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.