2777
2789
عنوان

اردینری اصل از کجا بخرم

198 بازدید | 34 پست

برا چروک دور چشم میخام 

همه جا پر شده از تقلبی

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

از پیج گالری والا

البته کمی دیر میفرسته ولی معتبره و اوکیه و اصل ...

مثلا ۱۵ الی ۲۰ روز طول میکشه بیاد

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

از پیج گالری والاالبته کمی دیر میفرسته ولی معتبره و اوکیه و اصل ...مثلا ۱۵ الی ۲۰ روز طول میکشه بیاد

ممنون عزیزم سایت داره یا نه اخه اینستا ندارم . 

ازش تابحال خرید داشتید

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پیج گالری والاالبته کمی دیر میفرسته ولی معتبره و اوکیه و اصل ...مثلا ۱۵ الی ۲۰ روز طول میکشه بیاد

درسته  همینه 

ممنون عزیزم سایت داره یا نه اخه اینستا ندارم . ازش تابحال خرید داشتید

بله دو بار خریدم

برای عید حدود ۲۰ روز طول کشید بفرسته...

تو مرداد ولی ۱۴ روز طول کشید بیاد.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بله دو بار خریدمبرای عید حدود ۲۰ روز طول کشید بفرسته...تو مرداد ولی ۱۴ روز طول کشید بیاد.

مرسی مهربون

منم یه دونه داره واقعا تاثیر داره؟صورتم چروک نداره ومنم مداوم استفاده نمیکنم اگه تاثیر گذاریشذخوبه بگید بزنم

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
منم یه دونه داره واقعا تاثیر داره؟صورتم چروک نداره ومنم مداوم استفاده نمیکنم اگه تاثیر گذاریشذخوبه ب ...

اگه تقلبی نباشه عالیه بهترین مارک مراقبت پوستی خارجی همینه . درشو ک باز کردی یسال فرصت داری استفاده کنی فک کنم

سلام عزیزم میشه وقتی اومدی سایت درخواستمو قبول کنی یا تگم کنی دوتا سوال بپرسم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

سلام عزیزم میشه وقتی اومدی سایت درخواستمو قبول کنی یا تگم کنی دوتا سوال بپرسم

سلام بپرس جانم

سلام بپرس جانم

میشه برا دو نفری که همدیگرو خیلی دوست داشتن ولی یکیشونو با سحر و طلسم تغییر دادن ،کاری کرد؟طلسمو شکست؟من میخونم بعضی آیاتو اما خب از طرف خودمه اثرش برا اون که نیست

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

میشه برا دو نفری که همدیگرو خیلی دوست داشتن ولی یکیشونو با سحر و طلسم تغییر دادن ،کاری کرد؟طلسمو شکس ...

از کجا مطمعن شدید که سحر در کاره