2777
2789

من الان باردارم تو ماه دوم هستم دکتر میگه تو ماههای اول به خودت فشار نیار واینکه بچم سه سالشه وخیلی شیطون گفتم یه نی نی بیارم شاید باهاش بازی کنه کمتر شلوغ کاری کنه 😄 واینکه خواهر شوهرم هفته سی وهشت بارداری هس میگه شهر خودش نمیخواد زایمان کنه ومیخواد بیاد اینجا من بهشون نگفتم باردارم واینکه تو ماه بعد امتحان دارم بنظرتون چه میشه کرد که ناراحت نشه بگیم نیادهمونجا دنیا بیاره  واگه بیاد همه کارهام میریزه به هم بیاد یه ماه لنگر میندازه نمیدونم چه کنم 😑

خو بگو بارداری بیاد با این وضع بارداری ی بچه سه ساله واقعا سخته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب رک بگو تو ماه های اول یکی میخواد از خودت مواظبت کنه بعد اون بیاد خونه تو 😐

تازه عروسی کرده بودیم خواهر اونیکیش بخدا اومد یکماه ور دل من استراحت کرد بچشو دنیا آورد رفت

خیلی راحت بگو باردار هستی دکتر گفته استراحت باید کنی بچه پایینه لکه بینی داری

انگار براشون مهمه سر بچه اولم چهار ماهه بودم نامزدی بود یه هفته اومدن موندن دست به هیچیم نمیزد