2777
2789
عنوان

مسیرم شروع نشده ذوقمو کور کردند

328 بازدید | 23 پست

من بعد از دوسال پشت کنکور امسال بهداشت روزانه وپرستاری آزاد آوردم درکل راضی که نیستم ولی دیگه نمیتونم پشت بمونم  بعد روز اعلام نتایج مریض شدم از استرس رفتیم دکتر گفت بدنت هشدار داده چرا استرس داشتی گفتم فلان برا نتایج گفت چی قبول شدی گفتم پرستاری و بهداشت گفت وای فقط زحمت دارن من خودم برگردم عقب این مسیر رو نمیام فقط زحمت داره کادر درمان بودن سودشم برا مردمه میدونی آرایشگرا چقد در میارن پولی که مادرمیاریم کمه میدونم حق می گفت ولی خب بازم هرکی یه مسیری داره الانم همه بد پرستاری رو میگن درحالی که تو رشته تجربی یه رشته  تاپی کلی خواهان داره  از طرفی میترسم بعدا پشیمون شم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

به حرف کسی اهمیت نده .

میتونی پرستاری بخونی بعدش مهاجرت کنی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

شهریه آزاد خیلی زیاد شده

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم مزخرف زیاد میگن هر شغلی توی دنیا رو بری نگاه کنی یه عده توش پولدار شدن یه عده هم هیچی نشدن نمیتونی بگی همه پزشکا الان پولدارن همه پرستارا فقیر به خودت بستگی داره 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

همه که مثل هم نیستند شما باید براساس علاقه و توانایی هاتون تصمیم بگیرید من خودمم اصلا علاقه به آرابشگری ندارم یه نسخه رو که نباید برای همه چید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
مردم مزخرف زیاد میگن هر شغلی توی دنیا رو بری نگاه کنی یه عده توش پولدار شدن یه عده هم هیچی نشدن نمیت ...

نه این خودش پزشک بود میگفت پزشکی پرستاری هیچکدوم خوب نیست

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

راستش رو بخوای من باشم پرستاری رو انتخاب نمیکنم. خیلی پر زحمت و سخت و کم درامده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

راستش رو بخوای من باشم پرستاری رو انتخاب نمیکنم. خیلی پر زحمت و سخت و کم درامده

بهداشتم همونه

ببین گلم 

کلا هر کاری زحمت داره، هرکاری سختی داره 

ولی اگر علاقه داشته باشی سختیش رو راحت تر تاب میاری 

اما اگر دوستش نداشته باشی موفقیت هاش هم برات عذابه 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

آره اونم هست

میتپنی از پسش بربیای حتماً بخون ب حرف کسی توجه نکن 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است