2777
2789

این بیچاره من نمیدونم‌چه مشکل روانی داره که چند ماهه درگیر من و‌ تاپیکامه

با یه کاربری هم نه

با کاربریای متعدد اینجاست و قصه‌های دروغ میبافه و‌حتی با یکی از کاربریاش یه تاپیک بربازدید دروغ زد که چند روز هم توی پر بازدیدا بود

با این کاربری @دختردریا_۲۱  

الانم چون‌ چند روزه هرچی میگه بهش توجه نمیکنم افتاده به فحاشی و توهین که این یه نمونشه

فحش رو میده و پاک میکنه

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

اگر شما به مزاحمتای شخصیش رسیدگی نمیکنید

خودم با اسکرین شاتایی که ازش بابت توهین به مراجع سیاسی کشور و نظام دارم میرم پیگیر میشم تا بشینه سر‌جاش.

زور نزن من ب نی نی یار همچیو گفتم ...همچیووووو 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان این کاربر مرد هست...من ب نی نی یاز هم گفنم ک ایشون مرد هست ..

باران ۶۹ baran 

افتاب ۱۳۷۰ 

و 

ی مشت کاربری دیگه همشون همیننن

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
این همونی نیست که با یه کاربریش الکی میگفت بوتیک دارم بعد یه کاربر فهمید تاپیکاش فیکه؟

بوتیکو نمیدونم

ولی با همین کاربریش که اسکرین شاتش هست خواستگار خیالی داشت پربازدید شد

با اون یکیم که تگ کردم شوهر خیالی داشت پربازدید شد

چه عجیب که تگ نشدی ولی تو تاپیک هستی 

یعنی نی نی یار اجازه فحاشی میده ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

چه کوفتی دو گفتی بگو ماهم بدونیم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬