2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم بدم اومده

295 بازدید | 17 پست

فامیلیم ،فهمیدم قبل من خواستگاری یه دختر فامیل دیگه بی‌خبر از پسرش رفته بوده و پسرش ادامه نداده اما ازش بدم اومد که اول ترجیح داده اونجا بره لیاقتش همون بوده خیلی زیاد شعورش کمه و دلم میخواد برم بزنمش و هر حرفی میزنه بگم زر نزن  چطور خودمو کنترل کنم 

🫤🫤🫤🫤🫤🫤

خدایا به دختران ما بینشی عطا کن که قبل ازدواج آن را به دست اورده و بعد ازدواج با اسودگی خاطر به زندگی خود ادامه دهند. 

آمین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی سنجیده و صبورم اما بینشم إرور میده

مشخصه. 🫣

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وا خب قبلش یکی دیگه را درنظر داشته نشده رفته سراغ بعدی 

آخه این چه طرز فکریه؟شوهر منم قبل من خاستگاری یکی رفته و وسط کار فهمیدند دختره با یکی دوسته کنار کشیدند

حالا من باید از مادر شوهرم متنفر بشم که چرا اول نیومده خاستگاری من؟

واسه خودت مشکل نساز گلم از زندگیت لذت ببر 

افکار منفی به مرور مریضت میکنه تجربشو دارم که میگم 

شاید به نظر مادر   شوهرت اون زمان اون دختر  به ذهنش  رسیده  شرایط وزمان توانتخاب آدم تأثیر داره  اگه فامیل هستین شاید توذهنش شما نبودید یافکر می‌کرده شماروبه پسر ش نمی‌دن  بهرحال الان شماعروسش هستین واگه کسی این حرف رو به شمارسونده شاید بهتون حسودی می‌کنه و میخواد حال خوبتون رو خراب کنه  مهم اینه که الان باهمسرت ازدواج کردی تصمیم مادر شوهرت مهم نیست اراده خدا وقسمت مهم تره 

وا خب قبلش یکی دیگه را درنظر داشته نشده رفته سراغ بعدی آخه این چه طرز فکریه؟شوهر منم قبل من خاستگاری ...

نامزدی قبلی همسرم اصلا انقدر برام مهم نبود که حرکت این خانم اعصابمو بهم ریخت 

اتفاقا خیلی سنجیده و صبورم اما بینشم إرور میده

شاید شوهرت رو خیلی دوست داری یااحساس بدی از فهمیدن این موضوع بهت دست داده گذشته مهم نیست شما باارزشی ودرحال حاضر ملکه شوهرت 

نامزدی قبلی همسرم اصلا انقدر برام مهم نبود که حرکت این خانم اعصابمو بهم ریخت

فعلا یه جوری زندگی کن که شوهرت کنارت خوشبخت باشه

همین مهمه عزیزم به چیزای دیگه هم اصلا فکر نکن 

وا خب قبلش یکی دیگه را درنظر داشته نشده رفته سراغ بعدی آخه این چه طرز فکریه؟شوهر منم قبل من خاستگاری ...

آره باید افکار منفی رو دور کنم اما بدجور از چشمم افتاد ، قبلا دوست نداشتم از گل نازک‌تر بهش گفته بشه 

منم مادرشوهر م همیشه میگ اول رفتیم کجا خواستگاری ...میخواد لج منو در اره

حساسیت نشون نده 

بگو دختر پل هست و مردم رهگذر 

منم  خیلی خاستگارا داشتم ولی با ….قسمت هم بودیم 

بهتره این حرفا زده نشه که ناراحتی پیش نیاد

آره باید افکار منفی رو دور کنم اما بدجور از چشمم افتاد ، قبلا دوست نداشتم از گل نازک‌تر بهش گفته بشه

گذر زمان کم کم همه چیز رو از ذهنت پاک‌ میکنه فقط الان سعی کن آروم باشی