2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معتقدم هروقت مرد و زنی همراه همدیگه جایی بودن و قرار بود چیزی بخورن یا هزینه ای کنن، قطعا آقا باید حساب کنه. ولی خب بعضیا نظرشون متفاوته، که نتجیش شده همین پسرای پررو و پر توقع

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به نظره من هر کسی برای خودش رو حساب کنه تو برای خودت رو حساب کن طرف مقابل هم برای خودش رو حساب کنه

دنگی دونگی؟؟؟🙄😐

من معتقدم هروقت مرد و زنی همراه همدیگه جایی بودن و قرار بود چیزی بخورن یا هزینه ای کنن، قطعا آقا بای ...

منم موافقم باهات 

با اینکه خودم شاغلم وضع مالی خانوادمم خوبه یعنی بی هیچ چشم داشتی با طرفم هستم 

ولی حس خوبی نمیگیرم که مال اونم من حساب کنم 

ولی میگم شاید گاهیی لازم باشه

چیکا در زبان اسپانیایی به معنای دختر 

پسر باید حساب کنه دختر جای دیگه جبران کنه کادو بخره یا غذا براش درست کنه. اصلا مردی که بذاره جلوش زن دست تو جیبش بکنه از چشم من می افته. 

خودم شاغلم و درامد خوبی هم دارم. مونده ی پول مسی هم نیستم ولی نظرم اینه.

به نظره من هر کسی برای خودش رو حساب کنه تو برای خودت رو حساب کن طرف مقابل هم برای خودش رو حساب کنه

دنگی واقعا جالب نیست به نظرم 

باز یه بار تو یه بار اون بهتره

پسر باید حساب کنه دختر جای دیگه جبران کنه کادو بخره یا غذا براش درست کنه. اصلا مردی که بذاره جلوش زن ...

منم دقیقا مثل شمام 

حالا اگه اون پسر خودش دانشجو باشه ولی خب شرایط خانوادش خوب باشه چی؟

قطعا آقا باید حساب کنه

همینجوری بهشون رو دادن یکسری دخترا که طرف حتی خرج زن و بچه قانونیشم نمیده دیگه! 

فقط و فقط واسه تولدی چیزی دختر خانوم می‌تونه یه شب مهمونش کنه و واسش جشن بگیره و حساب کنه 

در غیر اینصورت عزت نفس خودتو حفظ کن و بذار حساب کنه 

البته دیگه سواستفاده هم نکن که  خدای نکرده طرف بهت بگه گشنه!

مثلا ماهی دوبار برین رستوران و یه غذا با قیمت متوسط سفارش بده دیگه جوریم نباشه طرف فرار کنه 🤦😂

منم موافقم باهات با اینکه خودم شاغلم وضع مالی خانوادمم خوبه یعنی بی هیچ چشم داشتی با طرفم هستم ولی ح ...

اصلا لازم نیست، این معنیش خساست تو نیست. این حس زنانگی توعه، که دوست داری وقتی کنار پارتنرت هستی آقا حساب کنه. مثلا تو وقتی تنها میری بیرون و چیزی میبینی و میخوای بخری، زنگ نمیزنی بگی پولشو برام بریز. خودت میخری

اما وقتی اون کنارته، نیاز داری از جانب اون حمایت بشی.