2777
2789
عنوان

دختر حساب کنه یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
قطعا آقا باید حساب کنه همینجوری بهشون رو دادن یکسری دخترا که طرف حتی خرج زن و بچه قانونیشم نمیده دیگ ...

آره واقعا من خودم خیلی حواسم به قیمتای سفارش هست 

چیکا در زبان اسپانیایی به معنای دختر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شمام حالا اگه اون پسر خودش دانشجو باشه ولی خب شرایط خانوادش خوب باشه چی؟

نمیدونم دیگه از سن من گذشته پسر دانشجو😅 اون زمانم که دانشجو بودم با کسی نبودم. 

پول نداره نبره جای گرون دوتا بستنی قیفی بخره ولی نذاره دختر دست تو جیبش کنه.

اصلا لازم نیست، این معنیش خساست تو نیست. این حس زنانگی توعه، که دوست داری وقتی کنار پارتنرت هستی آقا ...

دقیقااا

حالا یه بار این بحث توی جمعمون پیش اومد و منم تقریبا حرف شما رو زدم بعد یکی از پسرا میگفت حمایت که فقط پول نیست 

دقیقاااحالا یه بار این بحث توی جمعمون پیش اومد و منم تقریبا حرف شما رو زدم بعد یکی از پسرا میگفت حما ...

پسرا خیلی بی مسئولیت شدن جدیدا. زیر بار نمیرن، البته تقصیر خود دختراهم هست که خیلی به این خودشیفته ها بال و پر دادن

من خودم سه سال با همسرم دوست بودم.یاد ندارم کنار اون من دست تو جیبم کرده باشم. ینی خودش نمیذاشت، میگفت اگه اینکارو کنی انگار فحشم دادی. اگه این اخلاق و نداشت، قطعا دورش یه خط قرمز بزرگ میکشیدم. مرد خسیس خیلی چندشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

پسرا خیلی بی مسئولیت شدن جدیدا. زیر بار نمیرن، البته تقصیر خود دختراهم هست که خیلی به این خودشیفته ه ...

موافقمممم

امیدوارم پایدار باشید در کنار هم❤️