2777
2789
عنوان

حق با منه یا با نامزدم😔

529 بازدید | 27 پست

خانوما شاید مشکل من براتون مسخره باشه ولی واقعا به کمکتون نیازدارم😔 براتون تعریف میکنم اما خواهش میکنم مسخره نکنید ونگید جداشو چون نامزدم درکل پسر خوبیه و مورد تایید خانوادمه

من با نامزدم سر یچیز بی‌اهمیت دعوای بدی کردیم
قضیه اینجوریه ک نامزد من بخاطر شرایط دانشگاهش نمیتونه موبایل لمسی و دوربین دار ببره دانشگاه(دانشکده افسری درس میخونه) ،بعد توی تلگرامش یسری بازی ها مثل همین هم‌..ستر و اینا داره که اکانت تلگرامشو داده دست من که من براش اینارو بازی کنم(قبلنم بارها بهش گفتم ک حوصله اینکارو ندارم و اذیتم ولی گوش نداد)
خلاصه من روزی یبار میرفتم براش بازی میکردم ولی گاهی اوقات یادم میرفت ،تا اینکه پریروز نامزدم گوشیش اومد دستش ورفت تو بازیش ومتوجه شد ک من زیاد نمیرفتم توش ،بهم پیام داد با حالت شوخی بهم گفت که من فقط یه کار ازت خواستم ولی تو نتونستی انجامش بدی
بهش گفتم من هرروز میرفتم توبازی ولی گاهی اوقات یادم میرف ،خلاصه سر ی همچین چیز بی‌ارزشی بحث بالاگرفت ونامزدم همش بهم میگف تو دروغگویی وخدا میدونه سر مسائل بزرگتر چقد بهم دروغ گفتی و الان دو روزه ک باهم حرف نزدیم😔
من واقعا دلم شکسته ولی نمیخوام خودم پیشقدم بشم برای اشتی چون خیلی غرورمو شکوند و تهمت زد بهم

چیکارکنم که خودش پیشقدم بشه برای اشتی؟😔

خواهشا تا وقتی به بلوغ فکری مناسب نرسیدین نرید تو‌ داستان ازدواج

چون عذاب میکشید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بچه هستید اصلا وقت ازدواجتون نیست هر دو 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بنظرم حق با توعه

انگار که همستر زد همه رو میلیاردر کرد

چه بچگانه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ببخشید عزیزم ولی فکر میکنم این اقا هنوز از لحاظ عقلی به بلوغ کامل نرسیدن 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

چند سالشه؟ به نظر من که اصلا پیشقدم نشو چون رفتارش خیلی بچگانه بوده ...بذار همین اول کار دستش بیاد ک ...

۲۳ سالشه ،دلم میخواد به مادرم بگم ولی اگه بگم نامزدم خیلی عصبانی میشه چون خیلی بدش میاد مشکلات بینمون رو کسی متوجه بشع ،موندم توش بخدا😔