خانوما شاید مشکل من براتون مسخره باشه ولی واقعا به کمکتون نیازدارم😔 براتون تعریف میکنم اما خواهش میکنم مسخره نکنید ونگید جداشو چون نامزدم درکل پسر خوبیه و مورد تایید خانوادمه
من با نامزدم سر یچیز بیاهمیت دعوای بدی کردیم
 قضیه اینجوریه ک نامزد من بخاطر شرایط دانشگاهش نمیتونه موبایل لمسی و دوربین دار ببره دانشگاه(دانشکده افسری درس میخونه) ،بعد توی تلگرامش یسری بازی ها مثل همین هم..ستر و اینا داره که اکانت تلگرامشو داده دست من که من براش اینارو بازی کنم(قبلنم بارها بهش گفتم ک حوصله اینکارو ندارم و اذیتم ولی گوش نداد)
 خلاصه من روزی یبار میرفتم براش بازی میکردم ولی گاهی اوقات یادم میرفت ،تا اینکه پریروز نامزدم گوشیش اومد دستش ورفت تو بازیش ومتوجه شد ک من زیاد نمیرفتم توش ،بهم پیام داد با حالت شوخی بهم گفت که من فقط یه کار ازت خواستم ولی تو نتونستی انجامش بدی
 بهش گفتم من هرروز میرفتم توبازی ولی گاهی اوقات یادم میرف ،خلاصه سر ی همچین چیز بیارزشی بحث بالاگرفت ونامزدم همش بهم میگف تو دروغگویی وخدا میدونه سر مسائل بزرگتر چقد بهم دروغ گفتی و الان دو روزه ک باهم حرف نزدیم😔
 من واقعا دلم شکسته ولی نمیخوام خودم پیشقدم بشم برای اشتی چون خیلی غرورمو شکوند و تهمت زد بهم
چیکارکنم که خودش پیشقدم بشه برای اشتی؟😔