2777
2789
عنوان

به خواستگارم بگم گل مصنوعی بگیر

201 بازدید | 15 پست

بچه ها داره از شهر دیگ میاد الان زنگ زد گفت اگ شهرتون گل فروشی خوب داره بیام از اونجا بخرم.  میترسم گلا تو راه بژمرده بشن

منم پیج یکی از گل فروشی های شهرمون رو فرستادم براش

الان دارم پیچ طرف رو میبینم چندتا باکس گل مصنوعی خوشگل داره 

مامانم و خودم دوست داریم مصنوعی بیاره طبیعی دوروز بعد دیگ از قیافه میفته 

بگم بشه زشته؟؟

ما ۵ ماهه در ارتباطیم و راحتم باهاش ولی باز میترسم زشت باشه بابام میگ تو کاری نداشته باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دلت شاد باشه باهاش.منو ک خانوادش روز عقدم تاراحت کردن 

دعاکنید خودمون سفت سخت چسبیدیم بهم هیجوق دل زده نشیم بقیه شادشن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ولی یچیزی بهت بگم

از همین اول سعی کن توقعت رو برای راحتی دیگران پایین نیاری

نمیگم خیلی توقعت بالا باشه ها...

ولی مثلا اگه دیدی طرف میخواد بخاطرت یکاری بکنه

تو نگو نه نکن نمیخوام تو زحمت بیفتی‌

طبق تجربه اینجوری بیشتر هم خودش هم خانوادش قدرتو میدونن

میشه لدفا بگین دلیلشووو؟؟

پدر همیشه یه قدم جلوتر رابطه با اون خاستگار رو میبینه و همیه قصدش اینه کاری و رفتاری بکنه ک دامادش بفهمه دخترش ارزشمنده که بفهمه اسون به دست نمیاد و باید مراقبش باشه . اگ بابات گفت ما فلان جمعیت برا عقد مهمون داریم نگو گناهداره کمتر دعوت کن خرجش زیاد میشه  بزار حرف بابات جلو باشه . یا از خرج و طلا و.. بزنی بگی اشکال نداره. بزار همیشه بابات حرف اصلی رو بزنه ب داماد ک شوهرت بدونه یه مرد پشت دخترشو سفت داره . نمیدونم منظورمو درست نوشتم یا نه