2777
2789

تو هنوز انقد احم...ی که نمیدونی برای جنین پسر باید شیرین خورد نه ترش و شور  یعنی متنفرم ازین آدمای کودن وجود شماهاست ک ما دخترا از بدو تولد تا مرگمون تو عذاب و سختیم از خدا میخام برات چندتا چندتا پسر بده همشون اعلاف و معتاد ی گوشه ای ولت کنن دخترای مردمو ببینی حسرت بخوری خدا نکنه دختر دار بشی مگ لیاقتشو داری 

ببین اصلا بمن ربطی نداره ولی اینک بگی پسر پشتیبانی دختر چی پسرو میشه همه جا ول کرد بره گ وهشو بخوره ولی دختر چی درسته تا نسل شماها منقرض نشه مهم هم نیست  مرد باشید یا زن این افکار ها تا ازبین نرن ما روز خوش نخواهیم دید تو با این مغزت بهتره باردار نشی اتفاقا زمانه جوری شده ک نمیشه بچه پسر رو نگه داشت تربیت کرد

دقیقا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت به زن اصلا ربطی نداره 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

حالا برو خیارشورتو بخور مادر بزرگ منم از نوه بچه متنفر بود چیشد زد نوه اش ک داداش من میشه فلج شد حالا مثل سگ پشیمان میگه کاش دختر بود سالم بود قبل اینک بفکر جنسیت باشی ب فکر سلامتی بچه باش البته بعید میدونم با این خیارشور خوردنت مردم جای خدا نشستن جنسیت رو هم میخان خودشون تعیین کنن

گارد نگیر اگه دختر میخواست و پسر بدش میومد الان اوضاع فرق میکرد ؟؟

هیچ فرقی نداره عرض کردم بمن ربطی نداره ولی ایشون دختر رو دست کم گرفتن پسر رو پشتیبان دونستن مشکل من همینه 

یکی پسر دوست داره یکی دختر 

تعصب بیجا در هر صورت غلطه 

من خودم دوتا دختر دغرم به هیچ عنوان قصد بارداری ندارم ولی خدا خواست و شد صدتا دخترم باشن جاشون رو چشمامه چون دختر دوستم ولی چه عیبی داره یکی پسر دوست داشته باشه ؟؟ 

خب ب شما چه ربطی داره دوست داشته پسر دار بشه این هیچ صدمه ای ب شما نمیزنه ک اومدی تاپیکم در موردش زد ...

شماها حقتونه جنسیتتون تحقیر بشه از تاپیک برو بیرون چون خودت دقیقا یکی مث همین آدمایی.. 

هیچ فرقی نداره عرض کردم بمن ربطی نداره ولی ایشون دختر رو دست کم گرفتن پسر رو پشتیبان دونستن مشکل من ...

چرا میگی بمن ربطی نداره هرچی دوست داری میگی😂😂

دعا کن همون پسرش گیرش بیاد چون دختر بیاره بدبختش میکنه همون پسر بیاره به نفع بچه اس

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃