2777
2789
عنوان

علت ایست قلبی جنین

3362 بازدید | 19 پست

دوستان کسی میدونه چرا قلب جنین تو هفته دهم از ضربان میوفته من تو هفته ششم سونو دادم و همه چیز خوب بود و ضربان داشت و رشدش نرمال بود ولی اواخر هفته ۱۱ با لکه بینی مراجعه کردم که بعد از سونو گفتن که ضربان نداره و رشدش تو هفته دهم متوقف شده حالا میخواستم بدونم کسی علتش رو میدونه و اینکه من برای بارداری بعدی نگرانم خیلی آیا باید آرمایش خاصی بدم؟

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم ک بعضیا غلظت خون دارن و باید آسپرین مصرف کنن. و اگه مصرف نکنن خونرسانی ب جنین مختل میشه و قلبش وامیسته. حتما بعدش دکتر آزمایش میرفستت و بررسی میکنه علتو نگران نباش. خیلی متاسفم عزیزم😔😔

چند وقت بعد سقط میشه آزمایش داد؟

اول برو یه دکتر خوب با اینکه من اولین سقطم بود اما از من و شوهر آزمایش خون گرفتن که معلوم شد انغقاد خون داشتم 

البته هزینش واقعا زیاده نفری ۹۰۰شد

من میدونم که میتونم💪💪💪
اول برو یه دکتر خوب با اینکه من اولین سقطم بود اما از من و شوهر آزمایش خون گرفتن که معلوم شد انغقاد ...

شما چند وقت سقط کردید؟

من تو شش هفته گفت قلبش تشکیل نشده هفت هفته رفتم گفت خوبه تو دوازده هفته گفتن قلبش وایساده

بیمه قبول نمیکنه هزینه آزمایشهارو؟

[QUOTE=47725759]بیمه قبول نمیکنه هزینه آزمایشهارو؟[/QUOTEازمایشهای انعقادی باید بدی و احتمالا بارداری بعدیت برات هپارین یا اسپرین بدن.که از سقط به دلیایل انعقادی جلوگیری میکنه

[QUOTE=47725759]بیمه قبول نمیکنه هزینه آزمایشهارو؟[/QUOTEازمایشهای انعقادی باید بدی و احتمالا باردار ...

بله دکتر برام نوشته ممنون