اگه دعا یا ذکر خاصی میخونین یا خیالبافی میکنین وبه رویاهاتون فکر میکنین بیاین بگین مثلا من به خواسته م فکر میکنم و بیشترشبام باخدا حرف میزنم
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
معمولا پسرم دیر میخوابه. اونقدر خسته ام که به فکر نمیرسه.
خوشبحالت واقعا دلم یه خواب عمیق بعد خستگی میخواد
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام من از جمعه شب تا سه شنبه شب قبل از خواب به فردا فکر میکنم که آیا بورس مثبته یا منفی و سبد س ...
ببخشید ولی فکرنکنم اینکه شما مدام بهش فکرکنین تاثیری درمنفی یا مثبت بودن سودسهام داشته باشه پس بهته فقط به خداتوکل کنین همین
من به اینکه زایمانم چطوری خواهد بود و دعا دعا میکن زایمانم طبیعی باشه
انشاءالله نی نی تون سالم بدنیا بیاد وشمام زایمان راحتی داشته باشین
فعالیت روزانه ت رو زیاد کن. ورزش و پیاده روی. خودتو خسته کن. اینطوری اصلا نمیفهمی کی میخوابی.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض