2777
2789
عنوان

احتمال بارداری😢😢😢

368 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من همیشه دورم 26یا 27روزه هست ولی دیگه حداقل قبل ازاینکه پری بشم از یک هفته یا دوسه روز قبلش دل درد دارم گاهی کم گاهی هم زیاد اما الان که 26دورم هست دلدرد ندارم فقط ترشح بدون بو دارم امروزم بی بی زدم منفی بود راستی هیچ ماهی یادم نمی یاد بدون دلدرد پری شده باشم چه وقتی دختر بود چه الان که ازدواج کردم حالا به نظرتون احتمال داره باردار باشم لطفا راهنمایی کنید😭😭😭😭

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من ، آدم گیج میشه واقعا با این تغییرات بدنش😏

اره الانم وقت می خوام از بلاتکلیفی دربیام می گم اگه زیاد امیدواربشم بعد پری شم چی کارکنم

من سر بارداری قبلیم . دل درد پریودی شدییید داشتم با ترشحات . جوری ک فک میکردم پریود شدم ولی وقتی میرفتم چک میکردم میدیدم ن چیزی نیس😐

ولی متاسفانه بارداریم خارج رحم بود

خـــدای مهربونم این ماه منو مامان میکنه مییییدونم😍تیکر بارداریمو زودتر زدم😍
بارداري هم دلدرد پري داره نوك سينه ت حساس نيس با كف دست بكشي؟

نه من چون دلدرد دارندارم یکم امیدوارم ولی این ترشح وبی بی جک منفی همینم دارن ازم می گیرند اگه باردار بودم امروز بی بی نشون می داد 

اره الانم وقت می خوام از بلاتکلیفی دربیام می گم اگه زیاد امیدواربشم بعد پری شم چی کارکنم

میفهمم چی میگی کاملا درک میکنم حالتو😌

خـــدای مهربونم این ماه منو مامان میکنه مییییدونم😍تیکر بارداریمو زودتر زدم😍