2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیخونم 

گاهی وقتا خواب میبینم تو مسجدم 

یا دارم قران میخرم 

یا دارم لای قرانو وا میکنم

یا خواب شهید میبینم 

بعد مامانم میگه اینا همه نشونه ان تو چرا نه قران میخونی نه نماز...میگم بابا بخدا خودمم نمیدونم چرا😑😑😑اصلا تو فاز این چیزا نیستم 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
من نمیخونم نمیدونم چرا حس میکنم دین الکی هست. نریزید سرم گفتم نمیدونم چرا این حسو دارم

شیطان در آخرالزمان بیخیال مؤمن نمیشه یه گوشه نمیشینه نگاه کنه سعی کنید جوری در کار دینتون محکم باشید که دیگرانم به شما تکیه کنن

خب چجوری

با تحقیق کردن کوچیک ترین چیز فکر کردن

جهان که همینجوری این نظم رو نداره و همینجوری به وجود نیومده خدا جهانو افرید و راهنماهایی فرستاد که حرف همشون یکی بود و بعضی‌هاشون پیامبر بعدیو معرفی میکردن مانند حضرت عیسی که حضرت محمد رو معرفی کرد ولی جماعت نادان میگفتن سحر و جادوعه ! حالا چطور میشه همه اینا اتفاقی باشه چطور میشه 124 هزار نفر حرفشون یکی باشه همدیگر رو تایید بکنن ! 

و زمانی که پیغمبر ما یعنی خاتم الانبیا اومد دین رو تکمیل کرد بعدش هم دیگه هیچ پیامبری نیومد 

فقط یه جاهل به همه اینا میگه اتفاقی و شانسی

اصلا حس میکنم واجب نیست.

وقتی پیامبر خدا گفته وقتی خدا گفته واجبه باید بالاتر ارون بخواد بیاد نقضش کنه که بالاتر نیست ! پس شیطانی که قسم خوردن به گمراه کردن تمام تلاششونو میکنن تا شمارو گمراه کنن اونم تو دوره الان مخصوصا ... !

اصلا حس میکنم واجب نیست.

خواهش میکنم فکر کنید با عقل تصمیم بگیرید نه قلب قلب انسان عاشق میشه به ماه نمیکشه ازش ضربه شدید میخوره ولی عقلش بهش میگه اینکاره اشتباهیه !! حس خیلی راحت میشه بهش نفوذ کرد حتی با یه تله پاتیه ساده !