2777
2789

😭😭😭تایپکامو بخون

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم چند ساله ازدواج کردی؟

هفت 😭😭😭😭😭😭

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
داشتم تایپیک هاتو میخوندم ای بابا ... خیلی ناراحت شدم انشالله عزیزم جفتمون به زودی مامان بشیم

الهی آمین شما چند وقته اقدامی چند سالته همین الان درد شدید زیر شکم دارم دارم ب خودم میپیچم گوشی ب دست خونریزیم ک شدید زرد شد رنگم بس ک خون ازم میره

الهی آمین شما چند وقته اقدامی چند سالته همین الان درد شدید زیر شکم دارم دارم ب خودم میپیچم گوشی ب دس ...

عزیز دلم تقریبا همسن هستیم منم چند ساله ازدواج کردم اما شوهرم راضی به بچه دار شدن نبود یک سقط عمد در ۵ سال پیش داشتم که با یه اقدام باردار شده بودم اما چون شرایط نداشتم نشد نگهش دارم .....من تازه شوهرم راضی شد این ماه سوم هست که اقدام میکنم تو این دوماه که اتفاقی نیفتاد 😔

الهی آمین شما چند وقته اقدامی چند سالته همین الان درد شدید زیر شکم دارم دارم ب خودم میپیچم گوشی ب دس ...

پاشو یه حوله داغ کن بزار رو شکمت یه چای نباتی چیزی بخور خودت رو گرم بگیر و اصلا غصه نخور خواست خدا بوده انشالله دوباره بچه دار میشی 

خودت رو هم درگیر سن و سال نکن  من و تو حداقل تا ده سال دیگه فرصت داریم انشالله زودتر از اینا مادر میشیم 

عزیز دلم تقریبا همسن هستیم منم چند ساله ازدواج کردم اما شوهرم راضی به بچه دار شدن نبود یک سقط عمد در ...

آخه الهی ک همین ماه خدا دامنتو سبز کنه و تایپیک خوشحالی بزنی