پریشآن؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 423 عنوان دانشگاه گیلانیا 56 بازدید | 4 پست کسی دانشجوی دانشگاه گیلان یا قبولیه این دانشگاه هست آیا؟🥲 1403/07/27 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 وای خدا گیلانی هستی؟ من خیلی دوست داشتم اونجا قبول شم ولی خب قسمت نشد💔اصالتا اونجایی هستم ولی تو تهران گیر کردمآرزومه رشت زندگی کنم🥺عاشق شمالیام خلاصه که بوس بهت هر چی قبول شدی ان شالله با شادی و خوشی بری 😍 لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
پریشآن؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 423 وای خدا گیلانی هستی؟ من خیلی دوست داشتم اونجا قبول شم ولی خب قسمت نشد💔اصالتا اونجایی هستم ولی تو ته ... اره فداتشم🥲حیف اینجا قبول نشدی..ولی مطمعنا خدا برات بهترشو خواسته که اینطوری رقم زده:)قربونِ توووو، امیدوارم هرجا و تو هر رشته ای که هستی موفقترینِ خودت باشی زیبا🫂🤍
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8466 اره فداتشم🥲حیف اینجا قبول نشدی..ولی مطمعنا خدا برات بهترشو خواسته که اینطوری رقم زده:)قربونِ توووو، ... وای خدااا 🥺😍اخه شما گیلانیا چقدر مهربونیدیعنی فقط از یه گیلانی بر میاد اینجوری مهربون بودن و قربون صدقه رفتناره خدا بهتر می دونه 🥺 ولی مطمعنم یه روز میام اونجااصلا قلبم اکلیلی میشه گیلانی می بینم 😍 لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
پریشآن؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 423 وای خدااا 🥺😍اخه شما گیلانیا چقدر مهربونیدیعنی فقط از یه گیلانی بر میاد اینجوری مهربون بودن و قربون ... قربونت برم خوبی از خودتونه که مارو خوب میدونید دیگه🥹ایشالله میااای گیلانم از وجود تو قلبش اکلیلی میشه و لذتشو میبره بیبی🥲✨