2777
2789
عنوان

مامانم گند زده به اعصابم

151 بازدید | 7 پست

عمل کردم اومده خونم ازم نگهداری کنه یعنی هرکاری میگم نکن میره دوباره و دوباره میکنه میگم پرنده رو زیرش رو عوض نکن شوهرم میکنه تو بلد نیستی کل خونه رو زدی زیر عن پرنده خب داریم رو قالی زندگی میکنیم خب دارم عقلمو از دست میدم بعدشم من عصبی میشم شوهرمم با من دعوا میکنه 

هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن یا پرستار بگیر مامان بره خونش

2 روز دیگه مونده بره با این حال عقلمو ز دست دادم از یه طرف مریضم از یه طرف درد دارم

هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
اصلا حتی اخم نیار ب ابروهات همون نه ماه که به دل کشیده ارزش یه اخم کردنم ندارن بزارش روی سرت و دستشو ...

اخه حرف گوش نمیده هم اینکه باعث دلخوری بین منو شوهرمم میشه البته که شوهرمم خودش اعصاب نداره.

اخه حرف گوش نمیده هم اینکه باعث دلخوری بین منو شوهرمم میشه البته که شوهرمم خودش اعصاب نداره.

بهش بگو مادر خودت بیاد یا دست کن جیبت پول پرستار بده مادر از روی مادری اومده ارزشش از کل دنیا بیشتر همین