2777
2789
عنوان

شوهرم پشیمون شده

364 بازدید | 14 پست

قرار بود بینی مو عمل کنم الان که دنبال دکتر میگردم و تصمیمم قطعی شده میگه نه😔

اگه میخواست نذاره چرا اولش نگفت نه😔

بهم بگین چیکار کنم راضی بشه🥲🥲🥲

بینی شما واقعا نیاز بع عمل داره؟شاید یه مشکل مالی براش پیش اومده ...یا شاید کسی رو دیده که عمل کرده ...

اره عزیزم بزرگه و قوز داره 

نه پولش هست دور و برمونم اصلا عملی نیست

از اینکه قبلا بخاطر از سر باز کردن من گفت باشه و الان که دیده جدی ام‌ میگه نه ناراحتم 

از اینکه خرم‌ کرده بازیم داده

ببین صورت من هیچ مشکلی نداره به گفته ی بقیه قشنگم ولی این‌دماغ بلا نسبت گند زده به همه چی

چرا درستش نکنم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن من یه کار زیبایی انجام دادم نتیجش بد نشده خوبه اما دلم میخواد به حالت قبلی خودم برگردم ادم پش ...

من خودمو میشناسم😔 

چرا باید دلتنگ این دماغ گنده ی لعنتی بشم سخت تصمیم به انجام کاری میگیرم ولی اگه بره تو مغزم بااااید انجامش بدم

اگه ببینی چجوری یه دماغ یه تنه گند زده به قشنگی صورتم تشویقم میکنی زودتر برم عمل😭

حالم بده میخام زار بزنم.....

من خودمو میشناسم😔 چرا باید دلتنگ این دماغ گنده ی لعنتی بشم سخت تصمیم به انجام کاری میگیرم ولی اگه ب ...

منم قبل کار زیباییم گریه میکردم اما بعد اینکه انجامش دادم متوجه عواقبش نبودم حالا دارم زار میزنم جرا کردم

منم قبل کار زیباییم گریه میکردم اما بعد اینکه انجامش دادم متوجه عواقبش نبودم حالا دارم زار میزنم جرا ...

الان شما اگه انجامش نداده بودی حسرت میشد تو‌دلت و تا ابد فکر میکردی با انجامش چقدر زیباتر از قبل میشی همین که انجامش دادی حداقل پیش خودت سرت بالاست 

منم اینطورم مطمئنم چهره ام عالی میشه ولی مگه شوهرم میفهمه

بخدا اعتماد به نفسم رو‌نابود کرده بدم‌ میاد تو ایینه خودمو ببینم😩

الان شما اگه انجامش نداده بودی حسرت میشد تو‌دلت و تا ابد فکر میکردی با انجامش چقدر زیباتر از قبل میش ...

منو بهتر کرده اما خیلی مشکل اعصاب روان برام ایجاپ کرده همش ناراحتم میگم کاش پدرم کتکم میزد نمیزاشت غصه نخور بخدا اگه عیب و ایراد داشتی شوهرت زودتر از همه اقدام میکرد عمل کنی

شاید به صورتت میاد پولشو بده موهاتو رنگ کن کرم برای پوستت بخر یا طلا بخر

نه بخدا به صورتم نمیاد خییلی بزرگه😭

قبلا هم شنیدم در موردم میگفتن کاش عمل کنه 

رنگ موهام مشکیه پوستم سفیده خیلی بهم میاد اصلا دوستم ندارم رنگ کنم

طلاهم‌ هر چند ماه برای پس انداز میگیرم(تیکه های سیک بدون اجرت)

ولی چکار کنم دلم قشنگی صورتمو میخواد

راه راضی کردن شوهرمو بلد نیستم...

نه بخدا به صورتم نمیاد خییلی بزرگه😭قبلا هم شنیدم در موردم میگفتن کاش عمل کنه رنگ موهام مشکیه پوستم ...

یه مدت چیزی نگو بعدش یواش یواش بگو که چهرم بهتر میشه بینیم اذیتم میکنه همه عمل مردن فقط بینی من بزرگه اصلا دلم نمیخواد تو اینه نگاه کنم  

یه مدت چیزی نگو بعدش یواش یواش بگو که چهرم بهتر میشه بینیم اذیتم میکنه همه عمل مردن فقط بینی من بزرگ ...

دعا کن زودتر راضی شه

الان افتاده رو دنده نه

مرسی دوستم که اومدی تاپیکم❤️❤️