الان چند روز مونده به اربعین.یه عده میرن زیارت .یه عده مثل من چشمشون از تلویزسون به حرم امام حسینه. بعد همسایه ما الانه جشن گرفته صدای بزن و بکوبش خونه رو برداشته به نظر شما گناه نداره یا بی احترامی به عرف نیست؟ دلم داره میترکه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مزاحمتشون ایراد داره و سر و صداشون مخل آرامش همسایه هاست.
می تونید بگید که صداشو پایین بیارن طوریکه خودشون بشنوند.
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
تا عاشورا تاسوعا نشده بود از صدای بزن و بکوبشون سر درد بودم این 40 روز هم با صدای مداحی که صبح و ظهر و شب صداشون آسایشمون رو سلب کرده 😕
بی فرهنگی هم حدی داره.
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
کلا اینا برای کسی اهمیت قایل نیستن مثلا الان اگه بهشون بگی سر و صداشون زیاده اقاهه میگه چشم بعد میره صدای ضبطش رو دو برابر می کنه اشغالاشون رو دو روز میذارن جلوی در تا بو می گیره و چیکه میکنه راهرو رو کثیف می کنه .مهمونی که دارن رو زنگ راهنمایی اسمی چیزی نمی زنن مهمونا تا ساعت 10 و 11 اشتباهی زنگ همسایه ها رو می زنن .
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم اینکه به هیچ وجه نباید باعث ایجاد مزاحمت برای همسایه ها شد چه با آهنگ شاد چه با آهنگ غمگین چه با مداحی و...!
اما به این دقت کنین که ۱۲۴هزار پیامبر داشتیم و هزاران اولیاالله و مرد خدا. اگه بخواهیم هر سال، ۴۰ روز برای هر عزیز عزاداری بگیریم. ۳۶۵ روز سال کم هم میاد!!!