2777
2789

اول بگید داره چی میگه

و بعد بگید چرا من اصلا نمیفهمم کتاب هارو

مدت زیادی هست کتاب میخونم اما همه کتابا واسم گنگن

بزور میفهمم

این کتاب هم اگه اشتباه نکنم فلسفی بود دیگه هیچییییی ازش نفهمیدم

پیامبر و دیوانه هست

خسته شدم از خودم اخه مشکل چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمورد معلم و یاد دادن حرف میزنه

میگه دانش چیزی نیست که استاد بده و شاگرد بگیردش، شاگرد یه زمینه و استعدادی داره، استاد اونو بیدار میکنه

تا خود شاگرد هم نخواد استاد نمیتونه از هنر و دانش خودش چیزی یادش بده

چی خوبهچرا کسی جواب سوال منو نداد همه حاشیه رفتن

گفتنش یکم  سخته 

منظورش  اینه  که  اگه  چیزی  رو حتی  فهمیدی  اون فهش  در نهان  خودت  بوده 

میگه  نمی تونه تفکرات خودشو  بهت دقیقا منتقل  کنه  ولی تو میتونی  به مقدار  فهم  خودت  اونو بفهمی 

مثل  مثلا  یک کتاب  افراد  مختلف ازش نتیجه  گیری های  متفاوت  میکنن   ایا  مطلب کتاب  برای هر فرد متفاوته؟ نه  مطلب یکیه    این  افراد هستند که بر اساس  فهم ، دانش   وجودیشون  نتیجه گیری های متفاوت دارند

هعی😶

در کل میگه،هر کسی هر چیزی که بلده و میخواد به شما یاد میده ولی دریافت شما از اون موضوع بسته به دیدگاه و عقل و آگاهی خودتون داره که چجوری از گفته های طرف مقابل برداشت کنین و از آموزه هاش استفاده کنین 

ممنونو سوال دوم چینظرت چیهنکنه من خنگم؟

خواهش

نه عزیزم اول اینکه بعضی کتابها حالا به قصد یا غیرقصد، سنگین نوشته میشن

شما شعر نیما یوشیج رو روان‌تر میخونی و می‌فهمی یا شاهنامه رو؟ اینم مثل اونه

یکم باید سرعت خوندن رو بیاری پایین و جمله به جمله و پارگراف به پاراگراف تحلیل کنی برای خودت، لذت اینجور کتابها هم به همین تحلیل‌های عمیقه نه سریع خوندن و رد شدن

خواهشنه عزیزم اول اینکه بعضی کتابها حالا به قصد یا غیرقصد، سنگین نوشته میشنشما شعر نیما یوشیج رو روا ...

اخه واسه همه کتابا تقریبا همنیه

اینجا همه فهمیدن کتاب داره چی میگه

چرا من نفهمیدم؟

اخه واسه همه کتابا تقریبا همنیهاینجا همه فهمیدن کتاب داره چی میگهچرا من نفهمیدم؟

شما که نمیدونی چند بار خوندن از روش، خود من سرعت کتاب خوندنم توی ژانرهای فانتزی و جنایی خیلی بالاست، ولی ادبیات کلاسیک و فلسفی رو با سرعت کمتر میخونم 

ضمنا اینکه چقدر قبلا کتاب خوندی هم مهمه، اگر تازه شروع کردی به مطالعه از کتاب‌های سبک‌تر شروع کن، بعد کم کم برو سراغ کتاب‌های سنگین‌تر

مثلا کسی که تاحالا زیاد ادبیات نخونده، یه دفعه کمدی الهی دانته رو بذاری جلوش نه میخونه تا آخرش نه چیزی می‌فهمه، ولی کسی که قبلا مطالعه داشته، خیلی لذت میبره ازش

شما که نمیدونی چند بار خوندن از روش، خود من سرعت کتاب خوندنم توی ژانرهای فانتزی و جنایی خیلی بالاست، ...

حدود پنج تا کتاب روان شناسی خوندم قبلا

اونا هم بزووور میفهمیدم

اینم همینطور

مرسیسوال دومم چطور؟

کتاب های سخت انتخاب میکنی شاید، همین که فرستادی خیلی سنگینه ادبیاتش، آدم خسته میشه، من خودم بیشتر آموزشی و روانشناسی و اینجور چیزا میخونم که یه چیزی یاد بگیرم، بنظرم فلسفی برای سن های بالاتر باید باشه که دیگه خیلی آدم جا افتاده و همه رو‌سریع متوجه میشه