2777
2789

وثیقه بزاره و بعد یه سال دادگاه بگه نتیجه نهایی این شد ک 6ماه زندان باس بره،الان این ب قید وثیقه ازاده

ینی میشه دوباره ببرنش زندان یا اینک منظورشون اینک بعد شش ماه وثیقه ازاد میشه و پرونده بسته میشه

این سوال من نیس سوال یکی از دوستان نی نی سایت هست که گفته تاپیک بزنم و بپرسم ازتون🙏

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

مرسی عزیز دلم💞

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم💞

فدات شم گلی💞

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

یعنی باید ۶ ماه حبس بکشه بعد آزاد میشه

ینی برا ازاد شدن این شیش ماهش یه وثیقه دیگه باس بزارن تا ازاد بشع؟دوتا وثیقه میشه؟

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

اون دیگه با وثیقه حل نمیشه، باید طی بشه مدت حبسش

خدایا شکرررت باورم نمیشه خداخیرت بده ممنونم اززتتت

باید ۶ ماه حبسش رو بگذرونه و به محضی که بره زندان وثیقه آزاد میشه

ممنون عزیزم

باید ۶ ماه حبسش رو بگذرونه و به محضی که بره زندان وثیقه آزاد میشه

مرسی گلم🥲♥️ یه شیش ماه نفس راحت میکشیم 

اصن باورم نمیشه خدا انجوری بزاره ت کاسش