2777
2789
عنوان

پوست سبزه ها😔💔

265 بازدید | 31 پست

شده مسخرتون کنن؟ 

یا اعتماد به نفستون کم بشه؟ 

من کلاس هشتمم، قدم ۱۶۵،وزنم۵۰

احساس میکنم قدم خیلی بلنده، خیلی لاغرم، خیلی زشتم

اصلا دارم نابود میشم

رنگ پوستم سبزس، انقدر سرش نارحتم که قلبم درد میگیره

چرا داداشم خیلی سفیده ولی من نه؟ 💔

سبزه خیلی جذابه  واقعا دارم میگم

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۶ سالمه قدم ۱۶۳ متنفرم حس میکنم بلنده یا پسرا کوتاه شدن از خودم متنفرم

۱۶۳ بلند نیس متوسطه خیلیم خوبه

پسرا کوتوله شدن کلا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ربکا قادی ۲میلیون فالور داره ولی پوستش سبزس ولی بجاش اعتماد بنفس داره این حرفا چیه کافیه فقط اعتماد ...

امضات حق البته هیدنم در حد یاس دوست دارم

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

منم سبزم از بچگی خیلی سیاه سیاه گفتن ولی دیگه تو سی سالگی سنگ شدم جالب مثلاً طرف خودش مثل شتر بود چهرش به من میگه سیاه فقط چون خودش سفید یا گندمی

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اره، ما خیلی بلندیم یا پسرا کوتاهن؟!

وایی تو دلم موند یدونه از این کتونی لژدارای بزرگ بپوشم 

تو مدرستون بلند تر از خودتو دیدی؟؟

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

عزیزم خودتو ناراحت نکن،اگر رنگ پوستت رو دوست نداری دلیل نمیشه همه چیت عیب داره،عوضش قدت بلنده وزنت هم خیلی اوکیه غذاتو با نون بخوری خیلی وزنت بیشتر میشه درباره پوستت هم ناراحت نباش کلی آدم موفق داریم که پوستشون برنزه،من هم کلاس هشتم بهم میگفتن کوچولو چون خیلی ریزه میزه بودم با ورزش و شیررشد کردم.خیلی هم خوشگلی آدما با تفاوت هاشون قشنگن برو بخواب عزیزم💗

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)